Fusilli met Bolognesesaus, rucola, cherrytomaatjes en mozzarellabolletjes

Recepten > Pasta > Fusilli met bolognesesaus, rucola, cherrytomaatjes en mozzarellabolletjes

Pasta - Fusilli met Bolognesesaus, rucola, cherrytomaatjes en mozzarellabolletjes

Fusilli_met_Bolognesesaus_recepten_vandaag

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 1 snufje zout
- 150 gram rucola
- 200 gram cherrytomaatjes
- 200 gram Mozzarellabolletjes
- 400 gram Grand’Italia Fusilli
- 425 gram Grand’Italia Bolognese Saus

Bereidingswijze:

Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Breng intussen de Bolognesesaus aan de kook.

Zet het vuur lager, voeg de cherrytomaatjes toe en laat ze meesudderen. Giet de pasta af zodra deze gaar is en en meng er de Bolognesesaus door.

Voeg de mozzarellabolletjes en de rucola toe, roer alles even door elkaar en laat de smaken nog 1 minuut intrekken. Garneer eventueel met verse basilicum.

Beoordeel het fusilli met bolognesesaus, rucola, cherrytomaatjes en mozzarellabolletjes recept:

 (87 stemmen)

 
Tags: italiaans, secondi, grand italia, wat eten we vandaag, bolognese, fusilli, rucola, cherrytomaat, mozzarella, pasta, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Grand Italia

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


Fusilli_met_Bolognesesaus_recepten_vandaag
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact