Spaghetti marinara met zeevruchten

Recepten > Pasta > Spaghetti marinara met zeevruchten

Pasta - Spaghetti marinara met zeevruchten

31671_125

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 1 citroen
- 400 g spaghetti
- 2 tenen knoflook
- 1 eetlepel kappertjes
- 400 ml groentebouillon
- 1 bosje bladpeterselie
- zout & versgemalen peper
- 300 g diepvries zeevruchten
- 120 g Philadelphia Naturel Light
- 150 ml witte wijn (of ongezoete druiven-/appelsap, water of bouillon)

Bereidingswijze:

Schenk de bouillon en de wijn in een sauspan, pers de knoflook erboven. Breng aan de kook en laat het vocht in circa 10 minuten tot de helft inkoken. Hak intussen de kappertjes grof en rasp de schil van de citroen.

Schep de Philadelphia Naturel Light bij het ingekookte vocht en roer tot een gladde saus. Meng de kappertjes en citroenrasp erdoor. Breng op smaak met zout en peper.

Draai het vuur laag, voeg de bevroren zeevruchten toe en warm de saus nog 5-8 minuten door, tot alles gaar en goed heet is.

Kook intussen in een ruime pan met gezouten water de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de peterselie fijn. Giet af en schep de spaghetti dan in de pastapan voorzichtig om met de saus en de peterselie. Verdeel de pasta over voorverwarmde diepe borden.

Beoordeel het spaghetti marinara met zeevruchten recept:

 (40 stemmen)

 
Tags: wijn, kappertje, philadelphia, zeevruchten, spaghetti, citroen, knoflook, wat eten we vandaag, pasta, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Philadelphia

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


31671_125
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact