Woknoedels Sranang

Recepten > Pasta > Woknoedels sranang

Pasta - Woknoedels Sranang

recepten_vandaag_Woknoedels_Sranang

 

Aantal personen: 1
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 1/2 ui
- 5 bosuitjes
- 50 gram taugé
- zonnebloemolie
- 200 gram kipfilet
- handvol Julienne wortel
- 1 pak (248 gram) woknoedel
- Kotomisi Krupuk Trafasie (echte Surinaamse kroepoek)
- 1 pot (360ml) Faja Lobi Satésaus Trafasie (echte Surinaamse satésaus)
- 1 pot (360ml) 1 pot (360ml) Faja Lobi Bami Trafasie Speciaal (vers bereide roerbakmix)

Bereidingswijze:

1. De woknoedel in ruim kokend water in circa 2 minuten gaar koken, daarna direct afscheppen en in een vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken.
2. Fruit in een wok de ui en de kip (in reepjes) in 5 eetlepels olie lichtbruin en voeg hieraan toe de bosui (schuin gesneden), Julienne wortel, roerbak enkele minuten
3. Vervolgens 3 1/2 eetlepels Bami Trafasie Speciaal (roerbakmix) toevoegen, omscheppen, daarna de woknoedel en taugé hieraan toevoegen en het geheel op een laag vuurtje, onder voortdurend omscheppen, 4 minuten opbakken.

TIP! Lekker met de Faja Lobi Satésaus en Kotomisi Krupuk.

Beoordeel het woknoedels sranang recept:

 (11 stemmen)

 
Tags: kipfilet, woknoedel, kroepoek, taugé, bosui, wortel, ui, saté, surinaams, pasta, hoofdgerecht, 1 persoons

Bron: Surinaams eten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


recepten_vandaag_Woknoedels_Sranang
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact