Tagliatelle met spinazie-zalmsaus

Recepten > Pasta > Tagliatelle met spinazie-zalmsaus

Pasta - Tagliatelle met spinazie-zalmsaus

recepten vandaag pasta tagliatelle spinazie zalmsaus

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 2 uien, gesnipperd
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 bakje champignons (250 g), in vieren
- 300 g tagliatelle met ei Italiaans (zak 500 g)
- 1 pak bladspinazie a la creme deelblokjes (450 g, diepvries)
- 1 schaal zalmfilet a la minute (250 g), in kleine stukjes

Bereidingswijze:

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit in een wok de uien 3 minuten in de olie. Schep de champignons erbij en roerbak 5 minuten tot de champignons vocht loslaten en dit is verdampt. Voeg de spinazie toe en verwarm die al roerend, tot alle blokjes zijn ontdooid. Schep de zalmfilet bij de spinazie in de wok. Verwarm het gerecht voorzichtig omscheppend, tot de zalm gaar is, in ca. 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Giet de tagliatelle af. Schep de tagliatelle in 4 diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erop.

Beoordeel het tagliatelle met spinazie-zalmsaus recept:

 (247 stemmen)

 
Tags: allerhande, wat eten we vandaag, spinazie, champignons, wat eten we vandaag, zalm, saus, tagliatelle, italiaans, ui, pasta, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: AH Recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


recepten vandaag pasta tagliatelle spinazie zalmsaus
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact