Penne all'arrabbiata

Recepten > Pasta > Penne all'arrabbiata

Pasta - Penne all'arrabbiata

penne all arrabbiata

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 500 g rijpe tomaten, ontveld, zonder zaadjes en in stukjes
- 150 g ontbijtspek, in dunne reepjes
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 200 g kastanjechampignons, in plakjes
- 300 g penne rigate
- 3 eetlepels olijfolie
- 80 g geraspte Parmezaanse kaas
- 1 rode paprika, in stukjes
- 4 gedroogde pepertjes

Bereidingswijze:

* Kook de pennen in een pan met kokend water in ca. 10 minuten gaar.

* Verhit de olie in een wok. Bak de reepjes spek bruin.

* Schep de knoflook, champignons en paprika erdoor en bak de champignons in ca. 3 minuten op hoog vuur bruin. Voeg de tomaatstukjes en gedroogde pepertjes toe en verwarm het geheel ca. 5 minuten op zacht vuur.

* Giet de pennen af en meng de pasta door de tomatensaus. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.

* Geef er versgeraspte Parmezaanse kaas bij. Lekker met een gemengde rucola-salade.

Beoordeel het penne all'arrabbiata recept:

 (80 stemmen)

 
Tags: italiaans, tomaat, knoflook, rigate, kaas, paprika, penne, champignons, pasta, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: dit penne recept is afkomstig van okoko recepten.

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


penne all arrabbiata
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact