Vegetarische spaghetti carbonara

Recepten > Pasta > Vegetarische spaghetti carbonara

Pasta - Vegetarische spaghetti carbonara

000460602_001_FRRK075007_300

 

Aantal personen: 4 personen
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 2 eieren
- 350 g spaghetti
- 5 teentjes knoflook
- 1 groentebouillontablet
- 1/2 eetlepel paprikapoeder
- 1 zak hutspotgroenten (1 kg)
- 1 zakje verse peterselie (25 g)
- 1 zakje grano padano 32+ (kaas, 100 g)
- 1 pakje roomkaas naturel (bijv. MonChou, 100 g)
- 1/2 potje zongedroogde tomaten (potje a 320 ml)

Bereidingswijze:

1. Spaghetti koken volgens aanwijzingen op verpakking.
2. 3 el olie van tomaten in wok verhitten en hierin hutspot 10 min. roerbakken.
3. Knoflook pellen en fijnsnijden. Peterselie fijnsnijden. Zongedroogde tomaten in reepjes snijden. Knoflook, reepjes tomaat, paprikapoeder en naar smaak peper toevoegen aan hutspot.
4. 3 dl heet water, bouillontablet en roomkaas toevoegen, al roerend aan de kook brengen en 3 min. laten koken.
5. Eieren loskloppen. Vuur heel laag zetten. Eieren erdoor roeren en direct spaghetti erdoor scheppen.
6. Peterselie en naar smaak zout en peper toevoegen.
7. Spaghetti in 4 diepe borden scheppen. Kaas erover strooien.

Beoordeel het vegetarische spaghetti carbonara recept:

 (9 stemmen)

 
Tags: lekker, wat eten we vandaag, pasta, spaghetti, vegetarisch, carbonara, groente, pasta, hoofdgerecht, 4 personen persoons

Bron: AH Allerhande

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


000460602_001_FRRK075007_300
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact