Toscaanse pasta

Recepten > Pasta > Toscaanse pasta

Pasta - Toscaanse pasta

1 toscaanse pasta

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 1 ui
- 4 eetlepels (olijf)olie
- 1 zak sperziebonen gebroken (250 g)
- 400 g tagliatelle (groene en witte)
- 1 bak sla compleet Italiaans (250 g)
- 1 potje semi-zongedroogde tomaten (320 ml)
- 2 schaaltjes gevulde filet Toscaans (a 200 g, Valess)

Bereidingswijze:

Bereiden
In pan sperziebonen in 10-15 min. gaarkoken. Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en in halve ringen snijden. In koekenpan 2 el olie verhitten. Uien 2-3 min. bakken. Filets bij uien leggen en 4 min. aan beide zijden bruinbakken. Zongedroogde tomaten laten uitlekken en halveren. Sla met pijnboompitten en dressing (uit bak) mengen. Tagliatelle met rest van olie, sperziebonen, ui en tomaten mengen en over vier borden verdelen. Filets erop leggen. Met sla serveren.

Beoordeel het toscaanse pasta recept:

 (12 stemmen)

 
Tags: italiaans, bakken, sperziebonen, tagliatelle, toscaans, tomaat, sla, pasta, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: AH Recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


1 toscaanse pasta
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact