Romige vispasta

Recepten > Pasta > Romige vispasta

Pasta - Romige vispasta

1 romige vispasta

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 50 g zwarte olijven
- 8 zongedroogde tomaten in olie
- 300 g schelpjespasta (zak à 500 g)
- 1 schaaltje kabeljauwfilet (ca. 400 g)
- 1 pak crème fraîche schenkbaar (200 ml)
- 1 pak doperwtjes extra fijn (diepvries 450 g)

Bereidingswijze:

Bereiden
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaatjes in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes snijden. In braadpan kabeljauw, doperwtjes, tomaatjes en crème fraîche aan de kook brengen en ca. 9 minuten zachtjes laten koken. Olijven toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta serveren met vissaus.

Beoordeel het romige vispasta recept:

 (27 stemmen)

 
Tags: italiaans, bakken, schelpjespasta, kabeljauw, vis, erwten, creme fraiche, olijf, pasta, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: AH Recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


1 romige vispasta
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact