Farfalle met auberginesaus

Recepten > Pasta > Farfalle met auberginesaus

Pasta - Farfalle met auberginesaus

1 farfalle met auberginesaus

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 1 rode ui
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 aubergines (à ca. 250 g)
- 300 g farfalle (strikjespasta)
- 4 eetlepels gemalen Parmezaanse kaas
- 1 schaaltje half-om-halfgehakt (ca. 300 g)
- 1 pot sugo verdure (pastasaus met paprika en aubergine 470 g)

Bereidingswijze:

Bereiden
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Aubergine en ui ca. 3 minuten bakken. Gehakt toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Pastasaus toevoegen en ca. 10 minuten zacht stoven. Pasta afgieten. Pasta serveren met auberginesaus en parmezaanse kaas.

Beoordeel het farfalle met auberginesaus recept:

 (0 stemmen)

 
Tags: italiaans, pocheren, farfalle, aubergine, rode ui, gehakt, pasta, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: AH Recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


1 farfalle met auberginesaus
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact