Gegratineerde grote ravioli met zalm
Ster Ster Ster Ster (3.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden C. Pers de knoflook uit en rasp de kaas. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.

Meng de pastasaus met de knoflook en zout en peper naar smaak. Vet vier eenpersoonsovenschaaltjes of ovenbestendige borden in met wat olijfolie en schep een beetje pastasaus op de bodem.

Leg in elk schaaltje zo een lasagnevel, dat de helft van het vel in het schaaltje ligt en de andere helft over de rand hangt. Strijk nog wat pastasaus over de lasagne in het schaaltje uit. Strooi de bosui erover, leg er een stukje zalm op en bestrooi dit met zout en peper.

Schep hier wat zure room op. Vouw het lasagnevel nu over de zalm dubbel en verdeel de rest van de saus en zure room erover. Strooi de geraspte kaas op de zure room en schuif de schaaltjes in de oven.

Laat de zalmravioli in de oven in 15-20 minuten licht kleuren en gaar worden. Lekker met een salade van courgette en tomaat.



Beoordeel het recept:

 (8 stemmen)



Bron: Bertolli

Door: ReceptenVandaag