Penne in mossel-tomatensaus
  • Recipe Single Image
  • PastaHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 1Stap
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook in ruim water met zout de pasta beetgaar. Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de gesnipperde ui 5 minuten zachtjes glazig. Fruit de fijngehakte knoflook 1 minuut mee. Voeg de Heinz tomatenblokjes toe en laat de saus 10 minuten inkoken. Breng het op smaak met zout en peper. Roer de mosselen door de saus en laat het even meewarmen. Voorkom dat de saus nogmaals gaat koken. Voeg de dressing toe aan de sla en schept het geheel kort om. Giet de pasta af, en verdeel het samen met de mossel-tomatensaus over 4 diepe borden. Serveer de sla apart.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Heinz

Door: ReceptenVandaag