Recepten Heerlijke italiaanse pizza recepten om te bakken en eten. Onder andere een recept pizza bodem, pizza deeg, pizza saus, turkse pizza recept, pizzas, pizza bakken en meer

Margherita

Voor de pizzadeeg: - 170 gram bloem - 1 gram droge gist - 100 ml water (lauw) - theelepel olijfo

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Rode ui en geitenkaas

- 150 ml water, op lichaamstemperatuur - 250 g bloem, van harde tarwe - 3 middelgrote rode uien, i

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Calzone met aubergine, paprika en zwarte olijven

- 2 eetlepels slagroom - 1 kleien rode paprika - 1 kleine gele paprika - 3 eetlepels olijfolie -

Champignons en salami (broodpizza)

- olie - gedroogde oregano - 50 g salami, in reepjes - 8 champignons, in plakjes - 4 sneetjes la

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Napolitana

- bloem - olijfolie - 5-6 tomaten, ontveld en fijngehakt - 150 g mozzarella, in plakjes - mespun

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Mozzarella, kaneel en oregano (broodpizza)

- 1 ui - 4 eetlepels olijfolie - 1 volle theelepel kaneel - 1 theelepel bruine basterdsuiker -

Pizza met Hollandse geitenkaas en aspergetips

- 100 g groene aspergetips - 2 koelverse steenoven pizzabodems - 150 g Hollandse geitenkaas, beleg

Pizza met courgette en rode zalm

- 2 courgettes - 1 paprika geel - 10 zwarte olijven zonder pit (pot a 240 g) - 4 eetlepels olijfo

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Minipizza met gegrilde groenten vegetarisch

- 2 zakjes verse basilicum (a 15 g) - 6 eetlepels olie - 600 g verse spinazie - 2 courgettes, in

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizza van naanbrood met tofu

- 2 pakken naanbrood met knoflook en koriander (a 280 g) - 2 courgettes - 4 eetlepels zonnebloemol

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Knoflookpizza

- 100 g kant-en-klaar broodmix - 2 eetlepels olijfolie - 2 eetlepels bloem - 1 bol mozzarella (ka

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Mozzarellapizza

- zeezout - versgemalen peper - 250 g patentbloem - 1/2 zakje gedroogde gist - 2 bollen mozzarel

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pestopizza met peultjes en paprika

- 500 g peultjes - 2 eetlepels olijfolie - 1 pak mix voor pizzabodem (450 g) - 2 bolletjes mozzar

background Layer 1

Uienpizza

- 2 rode uien - 2 teentjes knoflook - 1 net sjalotten (250 g) - 125 gr goudsalami (stuk) - 2 maa

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizza met mozzarella en broccoli

- 300 g panklare broccoliroosjes - 1/2 pak mix voor pizzabodem (pak a 450 g) - 3-4 eetlepels olijf

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Shoarmapizza met knoflooksaus

- 1 pak Italiaanse roerbakgroentemix (450 g, diepvries) - 1 pak pizzakit (deeg en saus, 600 g) - 2

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Tonijnpizza met snelle tomatensalade

- 2 zakjes tonijn (met gedroogde tomaten, a 85 g) - 4 pizza's kaas-tomaat (diepvries, a 300 g) - 6

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Turkse opgerolde pizza met aubergine en paprika

- 1 ui, gesnipperd - 3 teentjes knoflook, fijngehakt - 4 eetlepels olijfolie - 2 tomaten - 500 g

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Uienpizza

- 1 net sjalotten (250 g) - 2 rode uien - 2 teentjes knoflook - 125 gr goudsalami (stuk) - 2 doz

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Vispizza met zalm en mosselen

- 1 rode ui - 1 blikje roze zalm (213 g) - 1 schaaltje gekookte mosselen (150 g) - 1 blikje ansjo

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizza bolognese

- 4 pizza margaritha (vers) - 1 rode paprika - 1 groene paprika - 1 bakje champignons (250 g) -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Dubbelgevouwen pizza met salami en kaas

- 1 pak witbroodmix - 4 eetlepels olijfolie - 400 g Italiaanse groentemix - 1 blik tomatenblokjes

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Vispizza met zalm en mosselen

- 1 rode ui - 500 g winterwortels - 1 blikje ansjovisfilets - 1 blikje roze zalm (213 g) - 6 eet

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizza met paprika en geitenkaas

- 1 courgette, in plakjes - 1 eetlepel pizzakruiden - 150 gram zachte geitenkaas - 1 grote r

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizza marinara met rode peper en paprikasaus

- 2 uien - 400 g tomaten - 1 bosje peterselie - 300 g surimisticks - 2 gele paprika’s -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizza met zalm

- 50 g rucola - peper uit de molen - 250 g verse zalmfilet - 25 g Parmezaanse kaas - 1 zak B

Pizza met gegrilde kip

- 1 pizza mozzarella/groente (biologisch) - 1 rode ui (biologisch) - 1/2 bakje cherrytomaatjes (a

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Mallorcaanse pizza met spinazie en sardines

- 1/2 pak mix voor pizzabodem (a 450 g) - 4 eetlepels olijfolie - 2 sjalotjes - 300 g panklare sp

Pizza met Hollandse geitenkaas en aspergetips

- 100 g groene aspergetips - 2 koelverse steenoven pizzabodems - 150 g Hollandse geitenkaas, beleg

Vispizza

- 1 pak Koopmans Pizza Compleet - 2 dl (200 ml) water - 1 teentje knoflook - 7 el 7 el tomatensau

Pizza met vegetarisch gehakt

- (versgemalen) peper, zout - 2,5 el olijfolie traditioneel - 1 zak(ken) Paprikamix à 3 stuks

Pizza Calzone

- zout - 15 gram gist - 30 gram bloem - 250 gram bloem - peper uit de molen - 200 gram magere h

Pizza met tomaat, rucola en pijnboompitten

- zout - peper - 2 handvol rucola - 2 vellen pizzadeeg - 50 g pijnboompitten - 1 kl oregano, ge

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Calzone met gerookte zalm

- 3 Uien - 100 ml room - 200 gram zalm - 1 pak pizzadeeg - 150 gram veldsla - 4 eetlepels olijf

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizza met appel en ananas

- 1 ui - 0.5 tl zout - 250 g bloem - 50 g pinda's - 1 el bakpoeder - 175 ml magere melk - 1 ap

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Vegetarische pizzagezichtjes

- 1 tl oregano - 2 champignons - 4 babymaïsjes - 4 kerstomaatjes - 0.5 rode paprika - 2 handje

Pizzadeeg

- 2,5 dl lauw water - 1 zakje droge gist voor 500 gr bloem - 500 gr bloem + extra bloem om werkvla

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Mini pizzaatjes met verse sprot

- verse oregano - 100 g geraspte kaas - 1 blikje tomatenblokjes - 6 sprotjes, schoongemaakt - ve

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizza met paprika en feta

- zout - peper - 50 ml olijfolie - 2 paprika's, rode - 2 paprika's, gele - rozemarijn (verse)

Pizza met tonijn en Roquefort

- peper - pizzadeeg - 6 el olijfolie - versgehakte peterselie - 150 gr Roquefort, verbrokkeld -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kinderpizza

- 2 augurken - 1 champignon - 2 kerstomaten - ¼ gele paprika - ¼ rode paprika - 4 plakken

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizzahapjes met pancetta

- 1 handvol rucola - 250 g kerstomaatjes - grofgemalen zwarte peper - 4 eetlepels groene pesto -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Turkse pizza

- 2 tomaten - Ijsbergsla - Knoflooksaus - Halve witte ui - 4 tortilla wraps - 1 ttheelepel samb

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizza quattro formaggi

-Olijfolie - Basilicum - Peper en zout - Oreganopoeder - Knoflookpoeder - Bodem pizza 30cm - 3

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizza met kruidenroom en bospaddestoelen

- 2 lenteuitjes - 1 pakje kruidenroom - 1 bakje champignons - 150 Gram mozzarella - 2 teentjes k

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizza elzasser

voor de bodem: - 250 gr yoghurt - 5 eetlepels olie - 250 gr witte bloem - 1/2 theelepel zout -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Rolletje pepperoni pizza

- mozzarella - tomatensaus - knoflookpoeder - 1 blik croissantdeeg - 30 plakjes pepperoni

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizza hawai

- zout - perper - 250 ml tomatencoulis - 1 kl oregano, gedroogde - 150 g mozzarella (geraspt)

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizza pollo

- 1 kipfilet - kipkruiden - 1 pizzabodem - 4 champignons - 1/4 rode paprika - theelepel orega

background Layer 1 background Layer 1

Portobellopizza

- 1 tl olijfolie - versgemalen peper - 200 gram mozzarella - 1 kop tomatenketchup - 1 middelgrot

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizzabreekbrood

- 1 rond brood - een paar eetlepels tomatensaus - 1 bosuitje, in dunne ringetjes - 1 hand zwarte

Snelle mini pizza's

- Geraspte kaas - geklutst eitje - Cherry tomaatjes - Italiaanse kruiden - 3 plakjes bladerdeeg

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Een dikkere pizza

Voor een pizza met een doorsnede van ongeveer 25 centimeter: - 1 afgestreken tl zout - 50 gram blo

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizza bonbons

- Bladerdeeg (je haalt 4 hapjes uit een plakje bladerdeeg) - Tomatensaus (ik gebruikt Tosti Quick,

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Wrappizza

- geraspte kaas - room of zure room - tortilla's of wraps - tomatenpuree of -saus

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizza met parmaham, mozzarella en rucola

- rucola - pizzadeeg - basilicum - mozzarella - geraspte kaas - tomaat in blik - gekruide olij

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Tarte flambee

- 3 el olijfolie - 2 el tijmblaadjes - 125 g creme fraîche - 600 g uien in ringen - 150 g gru

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pizzarolletjes met kaas, ui en pesto

- halve rode ui - 1 tl basilicum - 50 gr geraspte kaas - snufje knoflookpoeder - circa 3 eetlepe