Dubbelgevouwen pizza met salami en kaas

Recepten > Pizza > Dubbelgevouwen pizza met salami en kaas

Pizza - Dubbelgevouwen pizza met salami en kaas

5 dubbelgevouwen pizza met salami en kaas

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 1 pak witbroodmix
- 4 eetlepels olijfolie
- 400 g Italiaanse groentemix
- 1 blik tomatenblokjes (400 g) uitgelekt
- 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden
- 125 g salami (in plakjes)
- 150 g geraspte belegen kaas

Bereidingswijze:

Bereiden
Oven voorverwarmen op 200 °C. Broodmix met 300 ml handwarm water en 2 el olie tot soepel deeg kneden. Deeg 15 min. laten rijzen. In wok 2 el olie verhitten en groentemix in 4 min. beetgaar bakken. In kom tomatenblokjes met vork fijnprakken, kruiden erdoor roeren en saus pittig op smaak brengen met zout en peper. Deeg in 4 gelijke stukken verdelen en doorkneden. Elk stuk deeg op met bloem bestoven werkvlak dun uitrollen tot ronde lap. Deeg dun bestrijken met tomatensaus, buitenste rand vrij laten. Onderste helft van pizza's beleggen met salami, groentemix en kaas. Deegrand met water natmaken, bovenste deeghelft over vulling klappen en randen stevig aandrukken. Pizza's op bakplaat leggen en in midden van oven in ca. 20 min. bruin en gaar bakken.

Beoordeel het dubbelgevouwen pizza met salami en kaas recept:

 (33 stemmen)

 
Tags: italiaans, hartige taarten, budgetkoken, oven, salami, kaas, pizza, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: AH Recepten

Door:



Reacties

Fabitopchef op 20-11-2012:

Heerlijk recept!


Fabitopchef op 20-11-2012:

Heerlijk recept!


Fabitopchef op 20-11-2012:

Nice



5 dubbelgevouwen pizza met salami en kaas
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact