Vispizza met zalm en mosselen

Recepten > Pizza > Vispizza met zalm en mosselen

Pizza - Vispizza met zalm en mosselen

5 vispizza met zalm en mosselen

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 1 rode ui
- 500 g winterwortels
- 1 blikje ansjovisfilets
- 1 blikje roze zalm (213 g)
- 6 eetlepels yoghurtdressing
- 4 pizza's margharita (a 300 g)
- 1/2 zakje verse bieslook (a 25 g)
- 1 schaaltje gekookte mosselen (150 g)

Materialen
- 2 bakplaten

Bereidingswijze:

Bereiden
Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Zalm, mosselen en ansjovis laten uitlekken. Op elke pizza kwart zalm, kwart uien, kwart ansjovis en kwart mosselen leggen. Pizza's op 2 bakplaten volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Intussen wortels schillen en fijn raspen. Bieslook fijn knippen en met dressing door wortels scheppen. Pizza's met wortelrauwkost serveren.

Beoordeel het vispizza met zalm en mosselen recept:

 (5 stemmen)

 
Tags: italiaans, hartige taarten, oven, vis, mossel, zalm, ansjovis, bieslook, pizza, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: AH Recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


5 vispizza met zalm en mosselen
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact