Vegetarische risotto met roomkaas en rucola

Recepten > Rijst > Vegetarische risotto met roomkaas en rucola

Rijst - Vegetarische risotto met roomkaas en rucola

21 vegetarische risotto met roomkaas en rucola

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 150 g rucola
- 1 ui, gesnipperd
- 300 g risottorijst
- 20 g boter of margarine
- 1½ liter warme groentebouillon
- 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden

Bereidingswijze:

Smelt de boter in een pan en bak hierin de ui glazig.

Voeg de risottorijst toe en laat de korrels, onder voortdurend roeren, enkele minuten meebakken op een niet te hoog vuur.

Voeg beetje bij beetje de bouillon toe en roer de risottorijst regelmatig om tijdens het koken gedurende ca. 20 minuten.

Roer de laatste paar minuten Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden erdoor en laat goed verwarmen.

Schep op het laatste moment de rucola, waarvan de blaadjes eventueel kleiner worden gesneden, door de risotto.

Verdeel de risotto over de borden en bestrooi met versgemalen peper.

Beoordeel het vegetarische risotto met roomkaas en rucola recept:

 (5 stemmen)

 
Tags: italiaans, vegetarisch, risotto, rucola, rijst, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Boursin

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


21 vegetarische risotto met roomkaas en rucola
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact