Pittige tomatensalsa
  • Recipe Single Image
  • SausHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • 15 - Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Was de tomaten, halveren ze en verwijder de zaadjes. Snijd de tomaten in hele kleine blokjes.
2. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de pepers schoon en snijd in hele dunne reepjes.
3. Hak de koriander fijn. Pers de limoen uit. Schep in een kom de tomaat, de ui, de knoflook, peper, de koriander, de limoensap en zout door elkaar
4. Laat de salsa minimaal 30 minuten staan zodat smaken goed kunnen intrekken.
5. Serveren als dipsaus voor tortillachips en als bijgerecht bij Mexicaanse gerechten.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Recepten enzo

Door: ReceptenVandaag