Pastasaus: paddenstoelensaus

Recepten > Saus > Pastasaus: paddenstoelensaus

Saus - Pastasaus: paddenstoelensaus

22 pastasaus: paddenstoelensaus

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: bijgerecht

Ingrediënten

* 1 eetlepel olijfolie
* 500 g paddenstoelen, in vieren
* 1 ui, gesnipperd
* 2 teentjes knoflook, kleingesneden
* 100 ml droge witte wijn
* 200 ml room
* 100 ml bouillon
* handvol verse kruiden (zoals bieslook, basilicum en peterselie), fijngehakt
* 2 lente-uitjes, in ringetjes
* 2 eetlepels truffelolie

Bereidingswijze:

Verwarm de olie in een pan en bak de paddenstoelen, ui en knoflook even aan.

Giet er de wijn, room en bouillon door en laat een paar minuten zachtjes koken.

Schep er de kruiden, lente-ui en truffelolie door en breng op smaak met zout en peper uit de molen. Lekker met zelfgemaakte tagliatelle.

Beoordeel het pastasaus: paddenstoelensaus recept:

 (4 stemmen)

 
Tags: paddestoelen, saus, pasta, pastasaus, vegetarisch, italiaans, saus, bijgerecht, 4 persoons

Bron: Okoko recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


22 pastasaus: paddenstoelensaus
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact