Vissoep met tonijnstokbrood

Recepten > Soep > Vissoep met tonijnstokbrood

Soep - Vissoep met tonijnstokbrood

6 vissoep met tonijnstokbrood

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: voorgerecht

Ingrediënten

- 1 voorgebakken stokbrood met kruidenboter (175 g)
- 1 zak broccoliroosjes (300 g)
- 3 bosuitjes
- 3 blikken romige vissoep (a 400 ml)
- 1 blikje tonijn in water (185 g)
- 1 pakje verse roomkaas (100 g)

Bereidingswijze:

Bereiden
Oven op 180 °C voorverwarmen. Stokbrood in 8-10 min. afbakken. In pan broccoli 5 min. koken. Broccoli afgieten en kleiner snijden. Bosui wassen en in ringen snijden. In pan vissoep zachtjes verwarmen. Tonijn afgieten en goed met roomkaas mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Stokbrood in plakjes snijden en met tonijn-roomkaasmengsel besmeren. Broccoli aan vissoep toevoegen. Vissoep over vier borden verdelen en met bosui garneren. Stokbrood ernaast leggen.

Beoordeel het vissoep met tonijnstokbrood recept:

 (3 stemmen)

 
Tags: wereldkeuken, soepen, maaltijdsoepen, vissoep, vis, broccolieroosjes, romig, tonijn, soep, voorgerecht, 4 persoons

Bron: AH Recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


6 vissoep met tonijnstokbrood
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact