Gazpacho

Recepten > Soep > Gazpacho

Soep - Gazpacho

recept 6 3Cspan3ECfont size 592

 

Aantal personen: 3
Bereidings tijd:
Menugang: voorgerecht

Ingrediënten

zout en peper naar smaak
600 g tomaten
1 grote komkommer
1 middelgrote groene paprika
1 kleine ui
2 teentjes knoflook
5 el olijfolie
5 el wijnazijn
1,5 el limoensap
1 tl dille
2 extra tomaten (apart houden)
1 liter getrokken runderbouillon

Bereidingswijze:

Ontvel de tomaten en doe ze in een blender. Was de komkommer en de paprika en snij van elk een kwart en hou dat apart. Hak de rest grof en voeg dit aan de tomaten in de blender toe. Hak de ui en de knoflook in stukken en doe die ook in de blender. Voeg olie, azijn, limoensap en dille toe en meng tot een dikke soep. Giet de soep in een bakje.Hak de achtergehouden komkommer, de paprika en de tomaten fijn en roer die door de soep. Peper en zout naar smaak.

Zet het geheel minimaal 1,5 uur in de koelkast en serveer koud



 

 

Beoordeel het gazpacho recept:

 (4 stemmen)

 
Tags: blender, dieet, laktosevrij, glutenvrij, dille, tomaat, komkommer, paprika, knoflook, limoensap, soep, voorgerecht, 3 persoons

Bron: Blenderworkshop.nl

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


recept 6 3Cspan3ECfont size 592
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact