Oosterse bouillon met wortel en rosbief
  • Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Schenk de bouillon door een zeef in een pan (vlees wordt niet gebruikt) en verdun met water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Schil de gember, halveer de gember en doe het samen met de wortelreepjes in de bouillon. Breng alles aan de kook.

Snijd intussen de rosbief in reepjes, de bosui in ringetjes en verwijder en pluk de blaadjes koriander van de takjes.

Verdeel de rosbief en bosui over 4 kleine soepkommen.

Breng de bouillon op smaak met peper en zout, verwijder de gember en lepel de hete bouillon in de kommen.

Strooi de koriander erover.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: c1000.nl

Door: ReceptenVandaag