Indiase bloemkoolsoep met koriander

Recepten > Soep > Indiase bloemkoolsoep met koriander

Soep - Indiase bloemkoolsoep met koriander

6 indiase bloemkoolsoep met koriander

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: voorgerecht

Ingrediënten

- 1 grote ui
- 2 eetlepel(s) olie
- 500 milliliter kippenbouillon
- 125 milliliter crème fraîche
- 1 kleine bloemkool (of 350 g bloemkoolroosjes)
- 1/2 eetlepel(s) Silvo Shake It Indiase kruiden

- Extra nodig: staafmixer

Bereidingswijze:

Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui met Silvo Shake It Indiase kruiden ca. 5 minuten.
Maak intussen de bloemkool schoon en snijd deze in roosjes.
Voeg de bouillon en bloemkoolroosjes aan de ui toe en laat deze afgedekt ca. 10 minuten zacht koken.
Pureer de bloemkoolsoep met de staafmixer. Breng de soep op smaak met 100 ml crème fraîche.
Verdeel de soep over vier kommen en garneer de soep met een lepeltje crème fraîche.


Kooktip: Garneer de soep met een takje verse koriander of geroosterd amandelschaafsel.

Serveertip: Lekker met Indiaas naanbrood.

Beoordeel het indiase bloemkoolsoep met koriander recept:

 (7 stemmen)

 
Tags: staafmixer, bloemkool, bloemkoolsoep, koriander, indiaas, indiase, soep, voorgerecht, 4 persoons

Bron: Silvo

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


6 indiase bloemkoolsoep met koriander
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact