Witte oreo-verjaardagstaart
  • Recipe Single Image
  • TaartHoofdgroep
  • 6Aantal personen
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten


  • Voor de topping:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Smelt de chocolade in een kom boven een pannetje kokend water.
3. Terwijl je chocolade smelt, klop je in een andere kom de boter los met de suiker en vanillesuiker.
4. Voeg nu een voor een de eieren toe en klop los. Voeg de chocolade toe.
5. Mix tenslotte het zelfrijzend bakmeel en de Oreokoekjes erdoor.
6. Giet het mengsel in de bakvorm.
7. Bak de taart 40 minuten, totdat de bovenkant mooi goudbruin is.
8. Laat de taart helemaal afkoelen en maak dan de topping.
9. Smelt de repen chocolade boven een pannetje en roer samen met de poedersuiker, roomkaas en roomboter tot een kleverige massa.
10. Besmeer je taart met de topping en laat deze goed afkoelen. Maak af met kaarsjes en andere leuke versiersels.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Chicks love food

Door: ReceptenVandaag