Mini appeltaartjes
  • Recipe Single Image
  • TaartHoofdgroep
  • 6Aantal personen
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden en laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
2. Snijd de appels in blokjes en doe deze in een kom.
3. Voeg daarna de kaneel, dsuiker, kardemom, krenten, rozijnen en vanillesuiker toe, meng dit goed door elkaar totdat alle smaken zijn opgenomen.
4. Doe de plakjes bladerdeeg voorzichtig in een muffinblik (ik heb er een met 6 vormpjes genomen) en vul ze tot bovenaan met het appelmengsel.
5. Herhaal dit totdat alle vormpjes zijn bedekt.
6. Maak als laatste met het overgebleven bladerdeeg dunne strepen en leg het bovenop het taartje en druk ze goed aan.
7. Bestrijk ze als laatste met wat losgeklopt ei en bak ze 10/15 minuten in de voorverwarmde oven.
8. Haal de taartjes vervolgens dan uit de oven, laat even afkoelen en haal ze voorzichtig uit de bakvorm.

TIP! Lekker met een toef zelfgeklopte slagroom!



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Chicks love food

Door: ReceptenVandaag