Recepten

Aardbeienstam

- 50 gr geschaafde amandelen - 400 gr aardbeien - 2 dl slagroom - 50 gr suiker - 1 el maizena -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Muffins met bosbessen

- 2 eieren - ¼ tl zout - 60 g suiker - 180 g bloem - 1,75 dl melk - 2 tl bakpoeder - 1 tl v

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Jamie Oliver: peren in amarone

- 250 g boter - 225 g suiker - 2 vanillestokjes - klein kaneelstokje - klein bosje verse tijm -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gevulde peren met chocoladesaus van Ursula Ferrigno

- 15 g boter - 6 rijpe peren - 4 kruidnagels - 90 ml slagroom - 1½ eetlepel citroensap - 115

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Broodpudding met peren en steranijs

- 250 ml room - 3 grote eieren - 250 ml volle melk - 2 stuks steranijs - 3-4 gepocheerde peren

Chocoladefondue

- 100 ml slagroom - 350 g chocolade, puur of melk - 2 eetlepels amandellikeur fruit om te dopen

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Chocoladefondue klassiek

- soesjes - lange vingers - 125 ml slagroom - 280 g melkchocolade - 2 eetlepels Kirsch, Triple

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Trifle met frambozen en chocolade

- 135 g frambozen - 125 ml slagroom - 1 ei, gesplitst - 60 ml koffielikeur - 200 g chocoladecake

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kersenclafoutis met peperkoek

- zout - 2 dl melk - 3 eieren - 30 g maïszetmeel - 40 g fijne suiker - 2 plakken peperkoek -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Nigella Lawson: Chocolade potjes

- 1 ei - 250 ml slagroom - ½ theelepel piment - ½ theelepel natuurlijk vanille-extract - 1

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Nigella Lawson: Witte chocolade mousse met passievrucht

- 6 eieren, gesplitst - 300 g witte chocola - 300 tot 500 g frambozen - 10 passievruchten, gehalv

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Roodfruitcoupe met witte-chocoladeroom

- 125 g bramen - 125 ml slagroom - 250 g frambozen - 150 g witte chocolade - 250 g aardbeien, in

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gepocheerde peer met ganache

- 1 citroen - cacaopoeder - 100 ml slagroom - 25 g zachte boter - 400 g poedersuiker - 6 stevig

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Nigella Lawson: Chocoladepudding

- 3 eieren - 40 g cacao - 175 g bloem - 175 g zachte boter - 175 g kristalsuiker - 60 ml nature

background Layer 1 background Layer 1

Soesjestaartje

- 250 g poedersuiker - verse muntblaadjes - 16 kerstpastilles - 16 slagroomsoesjes (diepvries), o

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Chocoladecocktail

- 1/2 reep witte chocolade (a 100 g) - 1/2 bak chocolademousse melk (a 500 g) - 1/2 bak chocoladem

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Aardbeien ricottataartje

- 6 countrykoekjes (rol a 300 g) - 25 g boter - 1 vanillestokje - 8 eetlepels rietsuiker - 2 bak

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kerst Tiramisu

- 3 eidooiers - 150 ml marsala - 150 ml slagroom - 250 g mascarpone - 4 eetlepels suiker - 400

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Witte chocolademousse met rode bessen

- 2 eiwitten - 150 ml room - 500 ml room, lobbig geklopt - 500 g witte chocolade, in stukjes - k

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Chipolatapudding

- 3 eieren - 250 ml melk - 1 vanillestokje - 500 ml slagroom - 1 eetlepel maïzena - 75 g blank

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Semifreddo met espressosaus

- 8 lange vingers - 1 vanillestokje - 8 eetlepels suiker - 2 x 250 ml slagroom - 150 g pure choc

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Gebakken banaan met rum

- 4 bananen - 2 eetlepels boter - 100 ml rum (slijter) - 4 eetlepels rietsuiker - 1 eetlepel kan

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Chocoladecocktail

- 1/2 reep witte chocolade (a 100 g) - 1/2 bak chocolademousse melk (a 500 g) - 1/2 bak chocoladem

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Bosvruchtencompote met mascarpone

- 1 el suiker - 1 bakje mascarpone - 150 ml bessenlikeur - het sap van 1 citroen - 1 el Be

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Nigella Lawson: croissant-pudding met karamel

- 100 g suiker - 175 ml slagroom - 75 ml volle melk - 2 eetlepels bourbon - 2 eieren, losgeklopt

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Nigella Lawson: Eton mess

- 500 ml slagroom - 2 theelepels granaatappelsap - 500 g aardbeien, grof gehakt - 4 kant-en-klaar

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Nigella Lawson: mousse van witte chocolade en passievruchten

- 6 eieren, gesplitst - 300 g witte chocola - 300 tot 500 g frambozen - 10 passievruchten, gehalv

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Bananen Kwark

2 bananen 250 ml kwark (naturel of vanille) evt extra toevoegen: 125 ml slagroom honing, suike

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Aardbeien Anijs Kwark

500 gr aardbeien 500 gr kwark 1 anijsblokje 2 eetlepels suiker

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Chocolate Pot de Creme

- 1 bakje slagroom - 2 eetlepels suiker - 1 kopje volle melk - 2 eetlepels cacao poeder - 1 thee

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Bessen parfait

60 gram gemengde bessen 20 gram poedersuiker 70 gram volle yoghurt 80 gram slagroom

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Creme Anglaise

- 2 eierdooiers - 1 eetlepel maizena - 3 dl magere melk, heet - 2 eetlepels heldere honing - 2 t

Frambozen Bavaroise

- 5 dl room - 125 gr suiker - 500 gr frambozen - 3 blaadjes gelatine - 3 eetlepels citroensap

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Peren Toetje

- 3 rijpe peren (geschild, in stukken gesneden) - 0,5 liter volle yoghurt - 1 zakje vanillesuiker

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Perzik- Sinaasappelsorbet

- 125 gr kwark - 250 gr perziken - 2 theelepels citroensap - 1,5 dl verse sinaasappelsap - 4 eet

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Perzikcreme

- 1 dl koffiemelk - 2 tot 3 perziken - scheut witte wijn - 1 eetlepel citroensap

Rabarberfool

- 300 gr rabarber - 125 gr bulgaarse yoghurt - 3 eetlepels suiker of zoetstof - creme anglaise

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Aardbeiensoep met Basilicum

- 200 gr suiker - 1 kg aardbeien - handje basilicumblaadjes

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Appelbollen

- 50 gr amandelen - wat amandelspijs - 25 gram roomboter - 1 theelepel kaneel - 8 plakjes blader

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Bananen Chocolade Cake

- 1 pak (citroen) cake beslag - 3 bananen - 1 reep chocolade (melk)

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Cacao-banaan dessert

- 1/8 liter room - 1 grote rijpe banaan - 1 dessertlepel pure cacaopoeder - 3 eetlepels rum (kan

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Flensjes

- zout - boter - 2 eieren - 90 gr bloem - poedersuiker - 50 gr suiker - 1/4 liter melk

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Nigella Lawson: Eton mess

- 500 ml slagroom - 500 g aardbeien, grof gehakt - 2 theelepels granaatappelsap - 4 kant-en-klaar

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Snelle tiramisu

- 4 el melk - 30 g suiker - 2 tl cacaopoeder - 100 g lange vingers - 1 bekertje slagroom (125 ml

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Plumpudding

- 2 eieren - 0.5 tl. zout - 1 appel, zure - 200 gr. krent - 200 gr. paneermeel - 75 gr. bloem

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Tompouce van wentelteefjes en met vanille-ijs en karamelsaus

- 1 el. kaneel - 250 ml. melk - 100 gr. boter - 4 stuks eieren - 250 gr. suiker - 500 ml. s

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Bavarois met vruchten

- 200 g suiker - 8 eierdooiers - 100 g aardbeien - 250 g frambozen - 50 g braambessen - 1 appel

Frambozenbavarois

- 5 dl room - 125 g suiker - 500 g frambozen - 3 eetlepels citroensap - 3 blaadjes gelatine (van

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Aardbeien Anijs Kwark

- 500 gr kwark - 1 anijsblokje - 500 gr aardbeien - 2 eetlepels suiker

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Fruitsoepje met sorbet

75 g suiker 100 g kersen 1 kaneelstokje 300 g aardbeien 100 g frambozen 2 stuks steranijs 3 dl

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Aardbeisoepje met kokos

- 4 aardbeien - 8 frambozen - 800 g aardbeien - 1 dl wijn, witte - 12 bosbessen (blauw) - 100 g

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Panna cotta met kokos

- 4 dl room - 4 el suiker - 250 g frambozen - 100 ml kokosmelk - 6 blaadjes gelatine - 1 kokosn

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Jamie Oliver: Simpele Fruitsalade

- 1 appel - 2 bananen - 2 sinaasappels - 2 eetlepels honing - 1 theelepel maanzaad - 1 kopje (g

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Charlotte a lorange

voor 4-6 personen: - 2 citroenen - 6 grote sinaasappels - 1/4 eetlepel maisolie - enkele waaierb

background Layer 1 background Layer 1

Perzik-ijsje

voor 4 personen: - 2 eiwitten zout - 1/8 liter slagroom - 40 gram witte basterdsuiker - 4 grote

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Romig sinaasappeltoetje

- 250 g volle kwark - 2 handsinaasappels - 4 eetlepels suiker - 1 pakje roomkaas naturel (100 g)

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Nigella Lawson: croissant-pudding met karamel

- 100 g suiker - 175 ml slagroom - 75 ml volle melk - 2 eetlepels bourbon - 2 eieren, losgeklopt

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Zelf gemaakte Vanille Vla

- snufje zout - 60 g suiker - 40 g maizena - 2 eierdooiers - 1/2 vanillestokje - 1 liter (volle

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Mango Yoghurtmousse

- 2 mango’s - takjes munt - 125 ml slagroom - 3 eetlepels suiker - 1 eetlepel limoensap - 2 b

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Snel yoghurttoetje met citroen en bosvruchtensaus

- 50 g witte chocolade - 4 el bosvruchtenjam light - 4 plakken citroencake, zonder korstjes - 1 l

Mangotoetje met room

- 2 rijpe mango's - 150 ml slagroom - 1 theelepel suiker - 150 ml Blue Band Finesse voor Verrijke

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Traditionele trifle

- 2 eieren - 1/2 tl zout - 220 gr bloem - 1/2 tl bakpoeder - 100 gr basterdsuiker - 110 gr bote

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Creme brûlee

- 4 eieren - 4 dl slagroom - 1 vanillestokje - Water of zachte roomboter - 3 el. bruine basterds

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Haagse bluf met bitterkoekjes

- 3 eiwitten - 125 g suiker - mespuntje zout - 300 ml bessensap - 100 g bitterkoekjes

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Slush puppy

- 2 eetlepels suiker - 0,25 liter koud water - 200 gr kersen zonder pit

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Rizogalo

- 500 ml water - 125 ml volle melk - 500 ml volle melk - 4 eetlepels maizena - kaneelpoeder om t

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Trifle

- 150 g suiker - 6 eierdooiers - 500 ml volle melk - 50 g custardpoeder - 2 x 250 ml slagroom

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

IJsbombe met sneeuw en sterren

- 4 eiwitten - 100 gram suiker - 100 ml sinaasappelsap - 1 liter vanilleroomijs - 50 gram blanke

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Poires belle helene

Voor de gepocheerde peren: - 4 peren - 200 g suiker - kaneelstokje - zaad van 1 vanillestokje -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Yoghurtsorbet met schuimkoekjes

- 500 ml yoghurt - sap van 1 citroen - 80 g fijne kristalsuiker - 5 kleine citroenschuimkoekjes,

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Hemelse modder

Voor de pure chocolademousse: - 4 eiwitten - 2 el brandy - 4 eidooiers - 400 ml slagroom - 2 bl

Zoete omelet

- 4 eieren - poedersuiker - 2 eetlepels jam - 1 deciliter room - 1 deciliter melk - diverse vru

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Paasbrownies

- 3 eieren - 90 g boter - 60 g bloem - 1 kl bakpoeder - 1 el poedersuiker - 60 g amandelpoeder

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Snelle kerstpudding

- 2 eieren - 80 ml melk - 50 g bloem - 1 tl kaneel - 75 g rozijnen - 100 g rietsuiker - 125 g

background Layer 1 background Layer 1

Frisse citrusmousse

- 150 ml slagroom - 4 eetlepels suiker - 100 gram Turkse yoghurt - 1½ blaadje witte gelatine

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Chocolat dans une cocotte

- 1 el melk - 60 g bloem - 325 g boter - 75 g amandelmeel - 4 passievruchten - 4 eieren, gespli

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Chocolade-semifreddo met karamelsaus

Voor de semifreddo: - 65 g suiker - 4 eierdooiers - 250 ml slagroom - ½ vanillestokje - 1ÂÂ

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Ricotta uit de oven

- evt. honing - 700 g verse ricotta, bijv. van Galbani - 150 g kristalsuiker, plus extra voor het

Frambozenpudding

- 70 g suiker - 2 blaadjes gelatine - 1 pak lange vingers - 400 g diepvriesframbozen - 500 ml sl

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Luchtige speculaasmousse met knapperige kruidkoek en rodepruimencoulis

- suiker - 6 eieren - 80 g suiker - 250 ml melk - 1 kruidkoek - evt atsinacress - 750 ml slagr

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Meringue, aardbeien en chocolade

Voor de meringue: - 4 eiwitten - 1 tl vanille-extract - 2 tl appel-ciderazijn - 160 g fijne kri

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Chocolade chilimousse

- 1 eiwit - 400 ml slagroom - een snuf gedroogde rode chilivlokken - 200 g chocolade met chilip

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Nectarine met vanilleroom & crumble

- 4 rijpe nectarines - Handvol aardbeien of ander rood (diepvries) fruit Voor de crumble: - 50

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Bramentrifle

- 300 g bramen - 300 ml slagroom - 200 g roombotercake - 100 ml zoete sherry (oloroso of Pedro Xi

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Rabarbertoet met aardbeien

- 500 g rabarber - 250 g aardbeien - 4 el boerenjongens - 50 ml sinaasappelsap - 1 zakje van

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Bramencrumble

- 235 g bloem - 300 g bramen - het sap van 1 citroen - 450 g appels, geschild, in parten - 115 g

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Driekleuren mousse au chocolat

- 6 eieren - 2 eetl cognac - 2 eetl Kirscvh - 300 ml slagroom - 80 gr kristalsuiker - 2 blaadje

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Millefeuille met aardbeien

Voor creme patisserie: - 5 gr bloem - 225 ml melk - 3 eidooiers - 15 gr maïzena - 8 gr roombo

Sticky toffee pudding

Voor de cake - 175g bloem - 100 ml melk - 1 el bakpoeder - 175ml kokend water - 2 el black trea

background Layer 1 background Layer 1

Lemon tiramisu

- cacaopoeder - halve citroen - 6 lange vingers - 60 gram roomkaas - 60 gram mascarpone - 5 gra

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Trifle van vla met frambozen

- 150 gram kwark - 8 bastogne koeken - 1 theelepel suiker - 150 gram frambozen - 150 gram vanil

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Witte chocolade mousse

- 3 eiwitten - 90 gram suiker - 1 vanillestokje - 60 gram roomkaas - 100 ml creme fraîche -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Citroentrifle met frambozen

- 1 citroen - 10 biscuitjes - 3 eetlepels suiker - 150 gram frambozen - 150 gram mascarpone - 2

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Rijstepap met rabarber en aardbeien

- poedersuiker - klontje boter - prosecco of cava - 200 gram rabarber - 300 gram aardbeien - 15

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Cranberryparfait met chocolade

- 2 eidooiers - 4 blaadjes munt - 125 ml slagroom - 1 zakje vanillesuiker - 75 ml zoete dessertw

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Chocoladeparfait

- 3 eieren - 50 gram boter - 50 gram suiker - ¼ liter slagroom - ⅛ liter slagroom - 8

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Chocoladebavarois

- 3 dl room - 3¾ dl melk - 4 eierdooiers - 90 gram basterdsuiker - 1 eetlepel gelatinepoeder

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Zabaglione

- 4 eidooiers - 50 gram suiker - 175 ml marsala (donkergekleurde zoete Siciliaanse wijn) of muskaa

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Creme caramel

- 185 gram suiker - boter om in te vetten Voor de custard: - 4 eieren - 7½ dl melk - 90 gr

background Layer 1 background Layer 1

Mini pavlova's

- 2½ dl room - 3 eiwitten - 125 gram poedersuiker - 1 extra eetlepel poedersuiker - 150 gram

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Mascarpone met advocaat en vruchten

- 125 ml vanillevla - ½ liter koude thee - 250 gram mascarpone - ca. 6 halve perziken - 2 eet

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Romige granaatappelflip

- 1 muffin - 1 granaatappel - 2 eetlepels grenadinesiroop - 1 bak halfvolle vanillekwark (450 gra

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Appel-rozijnencompote met vanille-kaneelroom

- 2 dl slagroom - 4 goudrenetten - 1 dl vanillevla - 2 plakken ontbijtkoek - 1 zakje vanillesuik

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Black forest trifle

- 3 eierdooiers - 500 ml slagroom - 1 pot kersenjam - 1 theelepel maizena - 1 chocolade boerenca

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Witte chocoladepudding met rode vruchten

- honing - 1 limoen - vanille stokje - 200 g rood fruit - 3 blaadjes gelatine - 150 g witte cho

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Toblerone mousse

- 2 eieren - 250 ml slagroom - 200 gr Toblerone (1 reep)

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Chocolademousse

- 1 snuifje zout - 1 dl verse room - eiwit van 2 eieren - 2 eetlepels sterke koffie - 1 eetlepel

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Valentijntoetje

- magere kwark - een eidooier - plakjes bladerdeeg - suiker of zoetstof - frambozen (diepvries

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Vanillepudding met verse vruchtensaus

- 100 g aardbeien - 150 g rode bessen - 4 eetlepels poedersuiker - 1 eetlepel boter, gesmolten -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Trio met puur droomijs

- zout - 1 kiwi - 150 ml melk - poedersuiker - 50 gram bloem - 100 ml slagroom - 4 kopjes espr

background Layer 1 background Layer 1

Witte chocolade panna cotta

- 200 ml melk - 300 ml slagroom - 1 vanille stokje - 4 blaadjes gelatine - 75 gr witte chocola

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kruisbessen met vliesbloesem

- 2-3 reepjes citroenschil - 125 gram fijne kristalsuiker - 300 gram schoongemaakte kruisbessen

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Sinaasappelroom met gekonfijte vijgen en Danisch Blue

- 100 gram Vijgen kontijt - 3 eetlepels Grand Manier - 75 gram Sinaasappelmarmelade - 250 ml Qim

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Mascarpone met advocaat en vruchten

- 125 ml vanillevla - ½ liter koude thee - 250 gram mascarpone - ca. 6 halve perziken - 2 ee

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Mousse van kip met balsamico-aspic

- 250 gram kipfilet - ca. 75 ml slagroom - 1 eetlepel zonnebloemolie - zout en versgemalen peper

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Peer in bladerdeeg

- 1 peer - 2 plakjes bladerdeeg - 1 el suiker - 1/4 tl kaneel - 1 eierdooier

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Aardbeien-rabarbertiramisu

- 2 tl suiker - 100 g suiker - 300 g rabarber - 500 g aardbeien - 250 ml slagroom - 250 g masca

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Panna cotta met karnemelk, limoen en granaatappel

- 25 g suiker - 125 ml slagroom - 125 ml karnemelk - 2 gelatineblaadjes - half vanillestokje -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Peer appelcrumble met een vleugje Licor 43

- boter - 1 peer - 1 appel - citroensap - 40 gram bloem - scheutje Licor 43 - 1 theelepel kane

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Hangop

- 2 perziken - 2 eetlepels honing - 1/2 liter volle biologische yoghurt - 100 gram ongezouten pis

Panna cotta met bosvruchten

- 150 ml melk - 150 ml slagroom - 1/2 vanillestokje - 2 blaadjes gelatine - verse frambozen en b

background Layer 1 background Layer 1

Een­per­soons spe­cu­laas-ti­ra­mi­su

- 12 speculaasjes - 150 g frambozen - 2 el witte basterdsuiker - 1 limoen (schoongeboend)

Heerlijk lichte frambozenmousse!

- 1 ei - 200 ml room - 30g poedersuiker - 300g verse frambozen (kan ook gerust met ontdooide diep

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Mars mousse

- melk - eieren - chocolade - cacaopoeder - room of zure room

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Monchou toetje met frambozensaus

- 1 limoen - 50 gram boter - Eetlepel suiker - 60 gram poedersuiker - 1 zakje vanillesuiker - H

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Vijgen uit de oven met Griekse yoghurt

- 60 gram Honing - Kaneel optioneel - 8 stuks Vijgen rijp - 30 gram Pistachenoten fijn gehakt -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Stracciatella panna cotta

- 250 ml melk - 50 gr suiker - 250 ml slagroom - 1 vanille stokje - 4 blaadjes gelatine - 50 gr

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1