Frambozen Bavaroise

Recepten > Toetjes > Frambozen bavaroise

Toetjes - Frambozen Bavaroise

8 frambozen bavaroise

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: nagerecht

Ingrediënten

- 5 dl room
- 125 gr suiker
- 500 gr frambozen
- 3 blaadjes gelatine
- 3 eetlepels citroensap

Bereidingswijze:

Week de gelatine in koud water.

Pureer de frambozen, suiker en citroensap. Knijp de gelatine goed uit en laten weken in weinig heet water. Voeg de gelatine toe aan het frambozenmengsel.

Klop de room op en voeg dat ook toe aan de frambozen moes.

Giet de frambozenmoes in een olie ingevette vorm en laten opstijven in de koelkast.

met serveren versieren met verse frambozen



 

 

Beoordeel het frambozen bavaroise recept:

 (16 stemmen)

 
Tags: blender, dessert, framboos, makkelijk, eenvoudig, snel, vlug klaar, glutenvrij frambozen, room, gelatine, citroensap, bavaroise, toetjes, nagerecht, 4 persoons

Bron: Blenderworkshop.nl

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


8 frambozen bavaroise
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact