Flensjes

Recepten > Toetjes > Flensjes

Toetjes - Flensjes

8 flensjes

 

Aantal personen: 5
Bereidings tijd:
Menugang: nagerecht

Ingrediënten

- zout
- boter
- 2 eieren
- 90 gr bloem
- poedersuiker
- 50 gr suiker
- 1/4 liter melk

Bereidingswijze:

De eieren met de suiker in de blender doen.

Deksel erop en met de momentschakelaar loskloppen.

De melk en de bloem toevoegen. Deksel erop en nog even mixen op stand 1. In een koekepan een klontje boter smelten en het beslag dun laten uitvloeien.

De flensjes worden aan 1 kant mooi goudbruin gebakken. Met poedersuiker bestrooien en opgerold serveren.

Hier kun je nog zoveel varianten maken. Flensjes met ijs, jam, fruit noem maar op.

Beoordeel het flensjes recept:

 (9 stemmen)

 
Tags: blender, dessert, vegetarisch, bloem, ei, toetjes, nagerecht, 5 persoons

Bron: Blenderworkshop.nl

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


8 flensjes
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact