Rozijnentosti met chocopasta en appel

Recepten > Tosti > Rozijnentosti met chocopasta en appel

Tosti - Rozijnentosti met chocopasta en appel

9 rozijnentosti met chocopasta en appel

 

Aantal personen: 4 personen
Bereidings tijd:
Menugang: lunch

Ingrediënten

- Kaneelpoeder
- 4 el duopasta
- 0.5 x appel, geschild
- 0,5 x handappel, geschild
- 8 snee(tjes) Rozijnenbrood


Benodigdheden
Broodrooster met tostifunctie of tostiapparaat, gekleurde servetjes

Bereidingswijze:

Rasp de appel grof.

Bestrijk de sneetjes brood dun met pasta.

Verdeel de geraspte appel over 4 sneetjes brood en bestuif met kaneelpoeder.

Dek de appel af met de rest van het brood en rooster de tosti’s lichtbruin. Snijd ze schuin middeldoor.

Vouw ze in een gekleurd servet en serveer ze iets afgekoeld. Let op! De pasta wordt erg heet.

Beoordeel het rozijnentosti met chocopasta en appel recept:

 (3 stemmen)

 
Tags: tostiapparaat, duopasta, appel, rozijn, chocopasta, rozijnentosti, tosti, lunch, 4 personen persoons

Bron: c1000.nl

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


9 rozijnentosti met chocopasta en appel
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact