Recepten > Vis

Lekkere Vis recepten

Allerhande lekkere visrecepten om te koken, bakken en braden. Bereid snel en makkelijk uw gezond vis gerecht of maaltijd om te eten of drinken met dit vis recept:

Eten Recept Vis ovenschotel kabeljauw druiven

Vis - Verrassende ovenschotel met kabeljauw en druiven

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Ontvel de tomaten door ze in te kruisen en in kokend water te leggen. Beboter een ove...
Eten Recept Vis wraps gerookte zalm komkommer

Vis - Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Verwarm de wrap per stuk heel even in de koekenpan. Schil vervolgens de komkommer met...
eten recept vis Vis tomaat oven

Vis - Vis met tomaat uit de oven

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes ...
Eten Recept Vis Gebakken koolvis groente ratatouille aardappelpuree

Vis - Gebakken koolvis met groente-ratatouille en aardappelpuree

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Kook de aardappelen in een ruime hoeveelheid water met wat zout in ca. 15 minuten gaa...
Eten Recept Vis Romige Vissoep

Vis - Romige Vissoep

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
Pel de rode ui en snij in ringen. Snij de prei in ringen en was ze. Schil de wortel e...
Eten Recept Vis Spaghetti garnalen

Vis - Spaghetti met garnalen

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Snijd de tomaten in kleine blokjes. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze acht...
Eten Recept Vis Roergebakken makreel prei paprika

Vis - Roergebakken makreel met prei en paprika

Aantal personen: 2
Menugang: hoofdgerecht
Spoel de makreelfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Snijd de makreelfilet...
Eten Recept Vis Gestoofde kabeljauw Mexicaanse stijl

Vis - Gestoofde kabeljauw Mexicaanse stijl

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Spoel de kabeljauwfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Bestrooi de filets ...
Eten Recept Vis Haringhapjes tortillachips pittige saus

Vis - Haringhapjes met tortillachips en pittige saus

Aantal personen: 6
Menugang: overige
Verwijder de staarten en snijd de haringen elk in 6 stukjes. Halveer het tomaatje, v...
Eten Recept Vis Gegrilde forel kerrie sinaasappelboter

Vis - Gegrilde forel met kerrie-sinaasappelboter

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Spoel de forellen af onder koud stromend water en dep ze droog. Borstel de sinaasappe...
Eten Recept Vis Lasagne zalm spinazie

Vis - Lasagne met zalm en spinazie

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Breng een grote pan water aan de kook. Voeg het bouillonblokje toe en roer goed. Leg ...
recepten vandaag garnalen grapefruit

Vis - Hollandse garnalen met grapefruit

Aantal personen: 8
Menugang: voorgerecht
1. Snijd tussen de vliesjes van de grapefruit de partjes uit de vrucht. 2. Meng de...
recept zalm met wittewijnsaus

Vis - Zalm met wittewijnsaus

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Voorbereiden Schep de sjalot en de peterselie in een wijde pan en schenk de wijn en ...
recepten vandaag kerst makreelcreme

Vis - Makreelcreme

Aantal personen: 6
Menugang: hoofdgerecht
Voorbereiden Verwijder het vel van de makreelfilet, snijd de vis in stukken en puree...
recepten vandaag kerst gegrilde tonijn peperskorstje rostipunten

Vis - Gegrilde tonijn met een peperkorstje en rostipunten

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Voorbereiden Aardappels schillen en wassen. Aardappels op (blok)rasp grof raspen. Aa...
11 geroosterde forel met salsa verde

Vis - Geroosterde forel met salsa verde

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Met staafmixer of in keukenmachine knoflook, basilicum, peterselie, mosterd...
11 gevulde forel

Vis - Gevulde forel

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Spoel de forellen goed af onder de koude kraan. Snijd 1 citroen in dunne pl...
11 gebakken schol met druivendressing

Vis - Gebakken schol met druivendressing

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Bloem op bord strooien. Scholfilets in lengte halveren, droogdeppen met keu...
11 gegrilde tonijn met tomaat, olijven en kappertjes

Vis - Gegrilde tonijn met tomaat, olijven en kappertjes

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Verwijder de zaadlijsten van de tomaten. Snijd het vruchtvlees in kleine b...
11 mosselhapje

Vis - Mosselhapje

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Bereiden Was de mosselen onder een stromende kraan; gooi kapotte en geopende exempla...
11 kabeljauwhaasje met coquilles

Vis - Kabeljauwhaasje met coquilles

Aantal personen: 8
Menugang: hoofdgerecht
Bereiden Schenk de visfond en de witte wijn in een pan. Breng aan de kook en laat in...
11 salade caprese met gegrilde zalm en balsamicoazijn

Vis - Salade Caprese met gegrilde zalm en balsamicoazijn

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Snijd de tomaten en de mozzarella in dunne plakken. Leg ze om en om, dakpansgewijs op...
11 gegrilde tonijn met balsamicoazijn

Vis - Gegrilde tonijn met balsamicoazijn

Aantal personen:
Menugang: hoofdgerecht
Schenk de olijfolie in een diep bord en pers de teen knoflook erboven uit. Roer de ba...
11 pittige siciliaanse visschotel uit de oven

Vis - Pittige Siciliaanse visschotel uit de oven

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Verwarm de oven voor op 180 graden C. Pel en snipper de ui, snijd de olijven in schij...
citroengras-garnalensate

Vis - Citroengras-garnalensate

Aantal personen: 6
Menugang: overige
Voorbereiden Snijd de garnalen aan de rugzijde iets in, zodat het darmkanaal (de zwa...
recepten vandaag gefrituurde gambas met aardappelchips

Vis - Gefrituurde gamba's met aardappelchips

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Bereiden Verwarm de olie in de frituurpan tot 180 °C. Pel de garnalen, verwijder me...
recepten vandaag pepergambas met knoflooksaus

Vis - Pepergamba's met knoflooksaus

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Voorbereiden Doe de olie in een schaal en knijp de citroen erboven uit. Roer de pepe...
recepten vandaag gambas met groene jalapenomayonaise

Vis - Gamba's met groene jalapenomayonaise

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
Bereiden Laat de reuzengarnalen op keukenpapier uitlekken. Pureer de jalapeñopeper ...
recepten vandaag romig vis potje

Vis - Romig Vispotje

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Uitjes en champignons in anti-aanbakpan doen, 20 g boter en zoveel water toevoegen t...
11 gerookte makreelpaté

Vis - Gerookte Makreelpaté

Aantal personen: 12
Menugang: bijgerecht
Zorg dat de makreel geen vel of graat heeft en doe deze in de blender.Voeg de rest va...
11 tonijnsalade

Vis - Tonijnsalade

Aantal personen: 6
Menugang: bijgerecht
Laat eerst alle olie uit het blikje tonijn weglopen. Stop alle ingrediënten bij elka...
11 makreel met tomatensalsa

Vis - Makreel met tomatensalsa

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Bereiden Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine...
11 gestoofde zalm met courgettesalade

Vis - Gestoofde zalm met courgettesalade

Aantal personen: 2
Menugang: bijgerecht
Bereiden Citroen schoonboenen, schil eraf raspen en vrucht uitpersen. Zalm bestrooie...
11 scampi met citroenschil

Vis - Scampi met citroenschil

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Waarom zou een salade koud of saai moeten zijn? Dit recept gaat voor gebakken garnale...
11 zeebaarsfilet met prei

Vis - Zeebaarsfilet met prei

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Vis en prei zijn altijd al een prima stel geweest. Door de sinaasappelschil krijgen z...
11 gerookte zalm met mango, limoen en roze peper

Vis - Gerookte zalm met mango, limoen en roze peper

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Deze salade kan de start zijn voor heel wat variaties. Laat uw fantasie de vrije loop...
11 zalmcarpaccio met tomaat en ui

Vis - Zalmcarpaccio met tomaat en ui

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
De olie met het citroensap, het zout en de anijs door elkaar roeren tot er een saus o...
11 gegrilde tonijn met balsamico azijn

Vis - Gegrilde tonijn met balsamico azijn

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Verse tonijn is een schitterende vis. Geen wonder dat hij ook de steak van de zee gen...
11 zalm met venkel

Vis - Zalm met venkel

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Dit gerecht gaat snel, is lekker en eigentijds. En wist je dat venkel ook wel Florent...
11 zeeduivel met prei en erwtjes

Vis - Zeeduivel met prei en erwtjes

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Peterselie is een vaak gebruikt ingrediënt in Italiaanse schotels. Het zit dan ook b...
11 verse tonijn met oregano en kappertjes

Vis - Verse tonijn met oregano en kappertjes

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Mediterrane eenvoud op zijn best. Slechts 2 basisingrediënten en wat kruiden volstaa...
11 garnalen met tomaat en basilicum

Vis - Garnalen met tomaat en basilicum

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
De smaak van gegrilde paprika is verrassend anders dan die van de gewoon bereide papr...
11 spaghetti met visfilets en paprika

Vis - Spaghetti met visfilets en paprika

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
Paprika’s waren altijd al favoriet in de mediterrane keuken, maar dit gerecht combi...
11 tonijnsalade met witte bonen en parmezaanse kaas

Vis - Tonijnsalade met witte bonen en parmezaanse kaas

Aantal personen: 4
Menugang: overige
Witte bonen zijn uiteraard het makkelijkst bruikbaar uit blik. Mocht je verse witte b...
17 aspergesalade met garnalen en sinaasappel

Vis - Aspergesalade met garnalen en sinaasappel

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Deze ongewone maar zeer zomerse salade kan ook best zonder amandelen maar ze voegen e...
11 vissalade met venkel, sinaasappel en spinazie

Vis - Vissalade met venkel, sinaasappel en spinazie

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Het pocheren (van eieren, vis, zelfs vlees als kip) is vaak een geheimpje van de chef...
11 caprese salade met ansjovis

Vis - Caprese salade met ansjovis

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
De klassieke Caprese salade krijgt hier een vleugje Niçoise. En dat maakt meer versc...
23 zalmtartaar met rucolaolie

Vis - Zalmtartaar met rucolaolie

Aantal personen: 8
Menugang: voorgerecht
Voorbereiden Maal de rucola fijn in de keukenmachine. Schenk, terwijl de machine dra...
visstoofpotje

Vis - Visstoofpotje

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
Verwarm de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook zachtjes glazig. Sch...

Vis - BBQ Zalmrolletjes

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
1 Meng voor de dipsaus de mayonaise met de yoghurt, de wasabi, de bieslook en de kor...
11 gesmoorde inktvisjes

Vis - Gesmoorde inktvisjes

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Trek de kop met tentakels van de inktvis los van het staartstuk. Snijd de tentakel...
11 poon met venkel

Vis - Poon met venkel

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Was de vissen en controleer of het zwarte vlies uit de buikholte is verdwenen. Zo ...
Roergebakken mosselen met gedroogde tomaat

Vis - Roergebakken mosselen met gedroogde tomaat

Aantal personen: 2
Menugang: hoofdgerecht
Was de mosselen. Hak de prei, de bladselderij en de knoflook fijn. Snijd de gedroo...
klassiek gekookte mosselen

Vis - Klassiek gekookte mosselen

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Spoel de mosselen af. loop ze even na en verwijder eventuele kapotte mosselen. Snijd...
Spaanse mosselen uit de wok

Vis - Spaanse mosselen uit de wok

Aantal personen: 2
Menugang: hoofdgerecht
Was de mosselen onder koud stromend water. Gooi kapotte mosselen of mosselen die wijd...
Gekookte mosselen met Riesling en roomsaus

Vis - Gekookte mosselen met Riesling en roomsaus

Aantal personen: 2
Menugang: hoofdgerecht
Voor de saus: Snipper het sjalotje en fruit het in de boter. Roer de bloem erdoor e...

Vis - Italiaanse scampis

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
1 Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Snij de ham in reepjes en omwikkel ...

Vis - Warme kreeft met tomaten-paprikasalsa

Aantal personen: 8
Menugang: voorgerecht
1 Voorbereiding: Kook de kreeften. Pel de tomaten, verwijder de pitjes en snij ze...
viscocktail

Vis - Viscocktail

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
Meng de ingrediënten voor de dressing. Leg op de bodem van 4 hoge, niet te smalle...

Vis - Zalmbonbon met verse krabsla

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
1 Laat de krab uitlekken. Prak ze met een vork. Prak het eigeel met een vork en s...
recepten vandaag jamie oliver ontbijt latkes

Vis - Jamie Oliver: Ontbijtlatkes

Aantal personen: 4
Menugang: ontbijt
Verhit de over tot 180 graden C / gasovenstand 4. Meng de geraspte aardappel en de ui...
11 jamie oliver: frittata van garnalen en peterselie

Vis - Jamie Oliver: frittata van garnalen en peterselie

Aantal personen: 2
Menugang: overige
Verwarm de oven voor op 220 °C / gasovenstand 7. Klop in een kom de eieren met een s...
11 jamie oliver: gegrilde tonijn met salsa van tomaten en koriander

Vis - Jamie Oliver: gegrilde tonijn met salsa van tomaten en koriander

Aantal personen: 6
Menugang: bijgerecht
Bereiden Stook de barbecue op of zet een grillpan op het vuur. De salsa is vrij ...
cod-potato-and-spring-onion-stew

Vis - Jamie Oliver: Kabeljauw met Aardappelen en Lente-ui Hutspot

Aantal personen: 4-6
Menugang: hoofdgerecht
Bereiding: 1. Bak de ui en prei met 5 eetlepels olijfolie gedurende 5 minuten totd...
recepten vandaag zalm groenten papillote oven

Vis - Zalm en groenten en papillote uit de oven van Tana Ramsay

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Verwarm de oven voor op 190 °C (gasstand 5). Neem 4 vierkante stukjes vetvrij pap...
11 gestoofde kabeljauw

Vis - Gestoofde kabeljauw

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
1. Was de moten vis. Dep ze vrijwel droog en wrijf het visvlees in met zout. 2. Be...
11 forel met groene saus

Vis - Forel met groene saus

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
1. Vul de pan met 5 centimeter water en zet deze op. Voeg hieraan de plakjes citroen,...
11 gegrilleerde sardines

Vis - Gegrilleerde sardines

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
1. Was de sardines. Snijd de kop af en snijd langs de buikzijde een smalle reep van d...
11 zalm met mosterdsaus

Vis - Zalm met mosterdsaus

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Spoel de moten zalm met lauwwarm water af. Dep ze droog met keukenpapier. Bestrijk de...
11 zalm met pepersaus

Vis - Zalm met pepersaus

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Was de moten zalm en verwijder het vel daarbij niet. Bereid eerst de saus. Smelt 1...
11 koolvis op engelse wijze

Vis - Koolvis op Engelse wijze

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
Laat de vis het liefst 1 uur ontdooien zodat deze beter in porties te verdelen is. ...
11 gegrilde roodbaarsfilet met tomaat, feta en bieslook

Vis - Gegrilde roodbaarsfilet met tomaat, feta en bieslook

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Verwarm de ovengrill voor. Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd ...
11 taartje van komkommer en gerookte zalm

Vis - Taartje van komkommer en gerookte zalm

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
Snijd de komkommer in dunne plakjes en laat ze op een laag keukenpapier uitlekken. De...
11 scampi in saffraansaus

Vis - Scampi in saffraansaus

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
Pel de garnalen en snipper de ui. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het...
recepten-vandaag-gebakken-vis-met-roergebakken-groene-asperges

Vis - Gebakken vis met roergebakken groene asperges

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1.Doe de krieltjes in een ovenschaal en schep er 2 el van de olie door. Rooster de kr...
recepten-vandaag-asperges-met-zalm-en-schuimige-sabayon

Vis - Asperges met zalm en schuimige sabayon

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1.Schil de asperges van het kopje naar beneden met een dunschiller. Breek het onderst...
bladerdeegtaartje_met_asperges_en_zalm_recepten_vandaag

Vis - Bladerdeegtaartje met asperges en zalm

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 220°C. Kook de 2 eiere...
recepten_vandaag_Omelet_met_rivierkreeftjes_en_bosui

Vis - Omelet met rivierkreeftjes en bosui

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Klop elk ei met 2 el water en peper en zout los en bak er, in een klein scheutje olie...
recepten_vandaag_scampi_amuze

Vis - Scampi amuse

Aantal personen: 12
Menugang: voorgerecht
1. Verhit 1 eetl olijfolie in een pan en bak het sjalotje glazig. 2. Voeg de toma...
recepten_vandaag_Mihoen_met_gambas

Vis - Mihoen met gambas

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Breng een pan met ongeveer 2 liter aan de kook. Draai het vuur uit en doe de mihoe...
recepten vandaag Hollandse garnalen, bisque van garnalen, bintjesaardappel, spitskool en pijnboompitjes 1308

Vis - Hollandse garnalen, bisque van garnalen, bintjesaardappel, spitskool en pijnboompitjes

Aantal personen:
Menugang: voorgerecht
1. Pel de Hollandse garnalen en bewaar de koppen voor de bisque te maken. 2. Versni...
recepten_vandaag_Gebakken_scholfilet_met_kappertjes_en_vissaus

Vis - Gebakken scholfilet met kappertjes en vissaus

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in ca. 10 min. in een...
recepten_vandaag_tonijnsteaks

Vis - Tonijnsteaks

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Peper de tonijnsteaks. 2. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in de pan en bak de tonij...
recepten_vandaag_Krokante_vis-nuggets_uit_de_oven

Vis - Krokante vis-nuggets uit de oven

Aantal personen: 2
Menugang: bijgerecht
1. Begin met het voorverwarmen van de oven op 200 graden. Vervolgens maak je het besl...
recepten_vandaag_3_soorten_vispasta

Vis - 3 soorten vispasta

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Breng een pan met water aan de kook. Voeg vervolgens de penne toe en kook deze in ...
recepten_vandaag_Visburgers

Vis - Visburgers

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
1. Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking van de vissticks. ...
recepten_vandaag_kabeljauw_op_een_bedje_van_spinazie_

Vis - Kabeljauw op een bedje van spinazie

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Was de verse spinazie en kook de spinazie gaar. Laat deze vervolgens uitlekken in...
recepten_vandaag_briouets

Vis - Briouets

Aantal personen: 20 stuks
Menugang: bijgerecht
1. Laat de vellen fillodeeg ontdooien. 2. Bak in een ruime pan de ui, knoflook en ...
recepten_vandaag_Gerookte_zalm_met_courgette

Vis - Gerookte zalm met courgette

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
1. Was de courgette en schaaf driekwart in dunne plakjes. Snijd de rest in kleine blo...
recepten_vandaag_risotto_met_vis_en_garnalen

Vis - Risotto met vis en garnalen

Aantal personen: 2
Menugang: hoofdgerecht
1. Week de saffraandraadjes in de kippenbouillon. 2. Verhit de olie in een koekenpan...
recepten_vandaag_sushi_in_een_glaasje

Vis - Sushi in een glaasje

Aantal personen: 3-4
Menugang: voorgerecht
1. Kook de rijst in 2½ glas water totdat het water is opgenomen. 2. Meng de azijn,...
recepten_vandaag_kabeljauw_op_spaanse_wijze

Vis - Kabeljauw op Spaanse wijze

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Oven voorverwarmen op 200 graden celsius. 2. Snij de sjalotjes, pers de knoflook ...
recepten_vandaag_Calamares_fritos_a_la_Romana_-_gefrituurde_calamares

Vis - Calamares fritos a la Romana - gefrituurde calamares

Aantal personen: 4-6
Menugang: voorgerecht
1. Frituur de calamares zorgvuldig, want de inktvis wordt taai en elastiekerig als hi...
recepten_vandaag_ikan_bakar

Vis - Ikan bakar

Aantal personen:
Menugang: hoofdgerecht
1. Bovenstaande ingrediënten goed klein maken in de tjobek of blender en bakken in d...
recepten_vandaag_vis_uit_de_oven

Vis - Psari sto fourno - vis uit de oven

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
1. In een pan de olijfolie verwarmen en de uien glazig bakken, hierna de witte wijn t...
recepten_vandaag_teriyaki_zwaardvisspiesen

Vis - Teriyaki zwaardvisspiesen

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
1. Als u houten spiesen gebruikt, laat ze dan ten minste 30 minuten weken in koud wat...
recepten_vandaag_thaise_garnalen_met_pikante_pinda-limoen_vinaigrette

Vis - Thaise garnalen met pikante pinda-limoen vinaigrette

Aantal personen: 8
Menugang: hoofdgerecht
1. In een grote kom citroengras, 4 eetlepels gember, knoflook, koriander, 1 fijngesne...
recepten_vandaag_Marokkaanse_zalmcakejes_met_knoflookmayonaise

Vis - Marokkaanse zalmcakejes met knoflookmayonaise

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
1. Roer in een klein roestvrijstalen of glazen kommetje de mayonaise, knoflook en pap...
recepten_vandaag_Heri_Heri_met_Bakkeljauw

Vis - Heri Heri met Bakkeljauw

Aantal personen: 2
Menugang: hoofdgerecht
1. De bakkeljauw 10 minuten in water uitkoken. De bakkeljauw uit het water halen en l...
recepten_vandaag_thaise_viskoekjes

Vis - Thaise viskoekjes

Aantal personen: 16 stuks
Menugang: bijgerecht
1. Snijd de vis en kip in stukken en doe in de keukenmachine. 2. Voeg het ei, de ma...
recepten_vandaag_fish_and_chips

Vis - Fish and chips

Aantal personen: 1
Menugang: hoofdgerecht
Voor de fish: 1. Bestrooi de vis met zout en peper. 2. Vermeng het gist met de suik...
Recepten Vandaag Bouillabaisse vissoep

Vis - Bouil­la­bais­se (vis­soep)

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Knoflook en ui pellen en fijn snipperen. Prei wassen en in dunne ringen snijden. T...
recepten_vandaag_Filopakketjes_met_krab

Vis - Filopakketjes met krab

Aantal personen: 6
Menugang: bijgerecht
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng krab, waterkastanjes, maïs, lente-ui, gembe...
recepten_vandaag_empanada_met_tonijn

Vis - Empanada met tonijn

Aantal personen: 8 stuks
Menugang: overige
1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan. ...
recepten_vandaag_ragout_van_mosselen

Vis - Ragout van mosselen

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
1. Spoel de mosselen in ruim koud water. Verwijder de kapotte schelpen en de schelpen...
recepten_vandaag_haringtartaar

Vis - Haringtartaar

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
1. Snijd de haring in heel kleine stukjes. Voeg de sjalot en peper en zout toe aan de...
recepten_vandaag_zalm-ricottataart

Vis - Zalm-ricottataart

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Verwarm de oven voor 200 °C. 2. Laat het blik zalm goed uitlekken. 3. Roer in ...
recepten_vandaag_Afrikaanse_vispastei

Vis - Afrikaanse vispastei

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Dep de kabeljauw droog met keukenpapier en bestrooi met de komijn, gemberpoeder en...
recepten_vandaag_Viskoekjes_van_kabeljauw

Vis - Viskoekjes van kabeljauw

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
1. Snijd de aardappelen in stukken en kook in 20 min. in de visbouillon gaar. 2. Vo...
recepten_vandaag_tilapia_met_salie_in_parmaham

Vis - Tilapia met salie in parmaham

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
De voorbereiding: 1. Dep de tilapiafilet droog met keukenpapier en bestrooi de vis a...
recepten_vandaag_vissticks_deluxe

Vis - Vissticks deluxe

Aantal personen: 4
Menugang: bijgerecht
1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. 2. Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonde...
recepten_vandaag_zeevruchtenpilaf

Vis - Zeevruchtenpilaf

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Ui pellen en snipperen. Knoflook pellen en fijn hakken. Venkel wassen, schoonmaken...
recepten_vandaag_rode_mul_met_chermoula

Vis - Rode mul met chermoula

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Verwarm de oven op 180ºC. 2. Week voor de chermoula de saffraan in 3 el warm wa...
receptenvandaag_gebakken_rode_poontjes_met_ravigotte

Vis - Gebakken rode poontjes met ravigotte

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Bestrooi de vis met wat zout. Laat een halfuur intrekken. 2. Verwarm intussen de...
receptenvandaag_gevulde_tomaatjes_met_garnalen_in_dragonolie

Vis - Gevulde tomaatjes met garnalen in dragonolie

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
1. Verhit de olie en bak de plakjes knoflook op laag vuur glazig. 2. Haal van het v...
receptenvandaag_kabeljauw_met_zoetzure_saus

Vis - Kabeljauw met zoetzure saus

Aantal personen: 1
Menugang: hoofdgerecht
1. Ui en knoflook pellen en snipperen. Uit peper zaadlijsten verwijderen en peper in ...
receptenvandaag_calamari

Vis - Calamari

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
1. Snijd de tentakels van de inktvis los en snijd het middenstuk in dikke ringen van ...
recepten_vandaag_miso-visballetjes_met_chilidip

Vis - Miso-visballetjes met chilidip

Aantal personen:
Menugang: voorgerecht
1. Verwarm de oven voor op 180°C. 2. Maal de vis met de miso, de suiker, de limoenr...
receptenvandaag_zeebaars_met_ratatouille_van_tomaat_en_venkel_met_pastis

Vis - Zeebaars met ratatouille van tomaat en venkel met pastis

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Fruit het uitje in de olie in een pan met dikke bodem op niet te hoog vuur, doe de...
receptenvandaag_garnalen-_en_kreeftkroketjes

Vis - Garnalen- en kreeftkroketjes

Aantal personen: 10
Menugang: bijgerecht
1. Doe het visafval in een ruime pan op hoog vuur. 2. Beweeg de pan zodat de smaak ...
receptenvandaag_waterzooi_met_zalm

Vis - Waterzooi met zalm

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Smelt de boter in een ruime pan en bak de aardappels, wortels, bleekselderij en pr...
recepten_vandaag_snelle_tikka_van_zalm_met_komkommeryoghurt_

Vis - Snelle tikka van zalm met komkommeryoghurt

Aantal personen: 2
Menugang: bijgerecht
1. Verwarm de oven voor tot 110 °C of gasovenstand 3. 2. Leg de naanbroden in de ov...
receptenvandaag gegrilde tonijn met witte bonen en salsa verde

Vis - Gegrilde tonijn met witte bonen en salsa verde

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
Begin met de salsa verde: 1. Meng in de keukenmachine peterselie, ansjovisfilets, b...
receptenvandaag zalm appel en rode biet voorgerecht

Vis - Zalm appel en rode biet voorgerecht

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
1. Maak met een parisienne boortje bolletjes uit de rode biet. Heb je geen parisienne...
receptenvandaag broodje sushi

Vis - Broodje sushi

Aantal personen: 4
Menugang: lunch
1. Rooster de pitabroodjes in de broodrooster of oven. 2. Schil de avocado en snijd...
receptenvandaag panga uit de oven met mozzarella

Vis - Panga uit de oven met mozzarella

Aantal personen: 2
Menugang: bijgerecht
1. Verwarm de oven voor op 220 graden. 2. Vet een ovenschaal in. 3. Leg de pangafi...
receptenvandaag tartaar van zalm met limoen mayonaise

Vis - Tartaar van zalm met limoen mayonaise

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
1. Maak eerst de zalmtartaar. 2. Snij de rauwe zalm erg fijn en doe dit in een kom....
zalm-met-kruiden-beurre-blanc-recepten-vandaag

Vis - Zalm met krui­den-beur­re blanc

Aantal personen: 8
Menugang: hoofdgerecht
1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de zalm in de ovenschaal. Rasp de gele schil ...
gegratineerde-kreeft-recepten-vandaag

Vis - Gegratineerde kreeft

Aantal personen: 8
Menugang: voorgerecht
1. Zet de grill van de oven op de hoogste stand. 2. Leg de eerste kreeft verticaal ...
receptenvandaag zeebaars met venkel en aardappelsalade

Vis - Zeebaars met venkel en aardappelsalade

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Snijd de aardappels in kleine blokjes. 2. Kook deze gaar en voeg de mayonaise, b...
receptenvandaag taartje vanpaling oudewijvenkoek en gekarameliseerde appel

Vis - Taartje van paling, oudewijvenkoek en gekarameliseerde appel

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
1. Paling in lengte halveren. Repen in dobbelsteentjes snijden. 2. Sjalot pellen en...
surinaamse-gestoomde-vis-recepten-vandaag

Vis - Surinaamse gestoomde vis

Aantal personen: 2 personen
Menugang: hoofdgerecht
1. Doe een snufje zout en peper over de vis. Smeer de vis ook een beetje in met wokol...
Dun-geschaafde-gele-bieten-met-venkel-kappertjes-en-zalm_focus-recepten-vandaag

Vis - Dun geschaafde gele bieten met venkel, kappertjes en zalm

Aantal personen: 6 personen
Menugang: voorgerecht
1. Verwarm de oven tot 200°C. 2. Snij het bietengroen van de bieten af. Was de bie...
cocktailgarnalen-recepten-vandaag

Vis - Cocktailgarnalen met pittige sinaasappeldip

Aantal personen: 4 personen
Menugang: overige
1. Bereid de garnalen volgens de bereidingswijze op de verpakking. 2. Meng voor de d...
receptenvandaag zalmcocktail

Vis - Zalm cocktail

Aantal personen: 4
Menugang: voorgerecht
1. Open de blikjes zalm, giet ze af en verwijder de graatjes. 2. Snijd de gegrilde ...
receptenvandaag zalmtaartje

Vis - Zalmtaartje

Aantal personen: 6
Menugang: voorgerecht
1. Verwarm de oven voor op 200 ºC, vet de vormpjes in. 2. Ontdooi het bladerdeeg e...
kibbeling-recepten-vandaag

Vis - Krokante kibbeling

Aantal personen: 4 personen
Menugang: overige
1. Verhit de frituurpan tot 175°C. Roer in een kom de bloem met ½ tl zout en het bi...
receptenvandaag zalmamuse met vanillecreme

Vis - Zalmamuse met vanillecrème

Aantal personen: 6
Menugang: voorgerecht
1. Halveer 1 vanillestokje in de lengte en schraap met een scherp mesje het merg erui...

Vis - Gestoofde zeeduivel met witte bonen

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Verhit de olijfolie in een grote pan. 2. Voeg de ui, wortel en knolselderij toe ...
scampi's-met-citroen-recepten-vandaag

Vis - Scampi's met citroen

Aantal personen:
Menugang: overige
1. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil eraf en pers de vrucht uit. Meng in een...
Pittige-gambas-recepten-vandaag

Vis - Pittige gamba's

Aantal personen: 4 personen
Menugang: voorgerecht
1. Roer de olijfolie, de knoflook, de tabasco en chilipeper door elkaar in een kom. V...
receptenvandaag groente - zalmburgers uit de oven

Vis - Groente - zalmburgers uit de oven

Aantal personen: 2-3
Menugang: hoofdgerecht
1. Bestrooi de zalmfilet aan beide kanten flink met peper en zout. 2. Verwarm wat ol...
receptenvandaag parmezaan-kabeljauw met tomaat

Vis - Parmezaan-kabeljauw met tomaat

Aantal personen: 2
Menugang: hoofdgerecht
1. Verwarm de grill-stand van je oven. 2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op d...
receptenvandaag spinazie-visschoteltje

Vis - Spinazie-visschoteltje

Aantal personen: 2-3
Menugang: hoofdgerecht
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 2. Kook of stoom de aardappelen gaar in een m...

Vis - Gegrilde scampi's met romige eiernoedels

Aantal personen: 4 personen
Menugang: hoofdgerecht
1. Spoel de peultjes, maak ze schoon en kook ze beetgaar in gezouten water. Giet af e...
receptenvandaag asperge-zalmpakketjes met kruidenboter

Vis - Asperge-zalmpakketjes met kruidenboter

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Verwarm de oven voor tot 200ºC of steek de barbecue aan. 2. Prak de knoflook en ...
gevulde_zalm_met_tapenade

Vis - Zalm pakketjes met tapenade

Aantal personen: 4 stuks
Menugang: hoofdgerecht
1. Doe de gedoogde tomaatjes, knoflook en basilicum in een keukenmachine en maal deze...
vispakketje

Vis - Vispakketje met courgettegratin en salade

Aantal personen: 4 personen
Menugang: hoofdgerecht
Verwarm de oven voor tot 210ºC. Dep de visfilets droog met keukenpapier. Rol per vis...
receptenvandaag Sesamgarnalen met gember

Vis - Sesamgarnalen met gember

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Kook de basmatirijst beetgaar. 2. Rasp de gember en snij het pepertje en de knof...
receptenvandaag Tartelettes met zalm

Vis - Tartelettes met zalm

Aantal personen: 4
Menugang: hoofdgerecht
1. Boen de limoen schoon. Rasp er 1 tl groene schil af en pers ½ limoen uit Houd 4 ...
vispakketje-recepten-vandaag

Vis - Oosterse vispakketjes uit de oven

Aantal personen: 2 personen
Menugang: hoofdgerecht
1. Pel de knoflook en hak deze samen met de rode peper fijn. Schil het stuk gember e...
Gambas-al-ajillo-recepten-vandaag

Vis - Gambas al ajillo

Aantal personen: 4 personen
Menugang: voorgerecht
1. Garnalen ontdooien door ze enkele minuten onder te dompelen in warm water. 2. La...
Recepten vandaag snelle vis-ovenschotel

Vis - Snelle vis-ovenschotel

Aantal personen: 4 personen
Menugang: hoofdgerecht
1. Verwarm je oven voor op 200 graden. 2. Snijd de vis in stukjes. 3. Snijd ook d...
Recepten vandaag Ovenschotel met vis en aardappel

Vis - Ovenschotel met vis en aardappel

Aantal personen: 2 personen
Menugang: hoofdgerecht
1. In dit recept wordt er gebruik gemaakt van een combi-magnetron en deze wordt verwa...
recepten vandaag quinoa vissticks

Vis - Quinoa vissticks

Aantal personen: 2-3 personen
Menugang: bijgerecht
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. 2. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op...
receptenvandaag bouillabaisse met saffraan-aardappelen

Vis - Bouillabaisse met saffraan-aardappelen

Aantal personen: 12
Menugang: voorgerecht
1. Prepareer eerst alle vis door ze te schubben, bij te snijden en de vinnen eraf te ...
receptenvandaag kreeft op broodjes

Vis - Kreeft op broodjes

Aantal personen: 6
Menugang: lunch
1. Verhit een grillpan tot hij goed heet is. 2. Besmeer de hotdogbroodjes aan beide...
receptenvandaag garnalencurry

Vis - Garnalencurry

Aantal personen: 2
Menugang: hoofdgerecht
1. Verhit de olie in een grote pan en fruit de ui 8-10 minuten. 2. Voeg de chilipep...
receptenvandaag stokvisbeignets

Vis - Stokvisbeignets

Aantal personen: 12 stuks
Menugang: bijgerecht
1. Week de stokvis minstens 12 uur in koud water, dat je in die tijd een aantal keren...
Jamies-lente-zalm-met-basilicum-aardappels1-680x450

Vis - Lentezalm met basilicum aardappels

Aantal personen: 4 personen
Menugang: hoofdgerecht
1. Schil de aardappels en verwarm de oven voor op 200gr. 2. Neem een platte ovensch...

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact