Roergebakken mosselen met gedroogde tomaat

Recepten > Vis > Roergebakken mosselen met gedroogde tomaat

Vis - Roergebakken mosselen met gedroogde tomaat

Roergebakken mosselen met gedroogde tomaat

 

Aantal personen: 2
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- zout en peper
- 1 prei
- 4 teentjes knoflook
- 30 gram bladselderij
- ½ dl droge witte wijn
- 2 kilo verse mosselen
- 8 gedroogde tomaten op olie + 6 eetlepels van die olie

Bereidingswijze:

Was de mosselen. Hak de prei, de bladselderij en de knoflook fijn.

Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Verhit de olie in een grote diepe pan en bak hierin de prei met de knoflook 3 minuten op een hoog vuur.

Voeg de reepjes gedroogde tomaat, de mosselen en de wijn toe en roerbak het geheel tot de mosselen open staan.

Schep op het laatst de bladselderij erdoor en strooi er wat zout en peper over.

Beoordeel het roergebakken mosselen met gedroogde tomaat recept:

 (8 stemmen)

 
Tags: roerbak, mossel, tomaat, bladselderij, witte wijn, mosselen, gedroogde tomaat, prei, vis, hoofdgerecht, 2 persoons

Bron: ReceptenVandaag



Reacties

Nog geen reacties..


Roergebakken mosselen met gedroogde tomaat
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact