Viscocktail

Recepten > Vis > Viscocktail

Vis - Viscocktail

viscocktail

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: voorgerecht

Ingrediënten

- 4 peterselieblaadjes
- 1 kleine courgette, in blokjes
- 100 gram gerookte zalm, in stukjes
- 200 gram gekookte, gepelde garnalen
- 2 vleestomaten, ontveld, in kleine blokjes

Voor de dressing:
2 eetlepel crème fraîche
8 eetlepels cocktailsaus
1 eetlepel cognac of vieux

Bereidingswijze:

Meng de ingrediënten voor de dressing.

Leg op de bodem van 4 hoge, niet te smalle glazen afwisselend een laagje tomaat, een laagje garnalen, wat dressing, courgetteblokjes, zalmstukjes etc.

De laatste laag bestaat uit dressing. Garneer de cocktail met een peterselieblaadje.

Beoordeel het viscocktail recept:

 (22 stemmen)

 
Tags: courgette, garnalen, peterselie, tomaten, zalm, garnaal, kerst, feestelijk, crème fraîche, cocktailsaus, vis, voorgerecht, 4 persoons

Bron: Boodschappen 12 – 2007

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


viscocktail
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact