Gegrilde roodbaarsfilet met tomaat, feta en bieslook

Recepten > Vis > Gegrilde roodbaarsfilet met tomaat, feta en bieslook

Vis - Gegrilde roodbaarsfilet met tomaat, feta en bieslook

11 gegrilde roodbaarsfilet met tomaat, feta en bieslook

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- zout
- 75 g feta
- 1 el citroensap
- 2 stevige, rijpe tomaten
- versgemalen zwarte peper
- 2 el bieslook, fijngehakt
- 4 roodbaarsfilets van 100-150 g

Bereidingswijze:

Verwarm de ovengrill voor. Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in blokjes en laat ze op keukenpapier uit lekken. Verkruimel de feta.
Wrijf de roodbaarsfilets in met citroensap, zout en peper en leg ze in een ingevet bakblik. Verdeel de tomaat, feta en bieslook erover.
Schuif het bakblik 10 cm onder de hete grill en rooster de vis in 8-10 minuten mooi bruin en net gaar. Leg de roodbaarsfilets op vier borden.

Serveertips
Lekker met aardappelpuree en courgettesalade.

Variaties
Vervang de roodbaars door meerval of tilapia.


Beoordeel het gegrilde roodbaarsfilet met tomaat, feta en bieslook recept:

 (12 stemmen)

 
Tags: becel, feta, citroensap, tomaat, zwarte peper, bieslook, roodbaars, roodbaarsfilet, diner, vis, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Becel

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


11 gegrilde roodbaarsfilet met tomaat, feta en bieslook
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact