Verrassende ovenschotel met kabeljauw en druiven

Recepten > Vis > Verrassende ovenschotel met kabeljauw en druiven

Vis - Verrassende ovenschotel met kabeljauw en druiven

Eten Recept Vis ovenschotel kabeljauw druiven

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- peper, zout
- 4 stuks tomaten
- 500 gram verse kabeljauw
- 200 gram pitloze groene druiven
- 1 pakje (150 gram) knoflookboter

Bereidingswijze:

Ontvel de tomaten door ze in te kruisen en in kokend water te leggen. Beboter een ovenschaal. Bestrooi de kabeljauw met peper en zout. Leg de kabeljauw in de schaal. Maak een mengsel van de klein gesneden tomaten en de knoflookboter. Leg de gehalveerde druiven op de kabeljauw en doe daarna het mengsel van Boursin en tomaten over de kabeljauw met druiven. Zet de schaal 30 minuten in de voorverwarmde oven, 180 graden. Lekker met peultjes en gekookte aardappels.

Beoordeel het verrassende ovenschotel met kabeljauw en druiven recept:

 (252 stemmen)

 
Tags: kabeljauw, tomaat, druiven, oven, schotel, ovenschotel, vis, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Boursin

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


Eten Recept Vis ovenschotel kabeljauw druiven
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact