Tonijnsteaks

Recepten > Vis > Tonijnsteaks

Vis - Tonijnsteaks

recepten_vandaag_tonijnsteaks

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 4 tomaten
- 2 sjalotten
- 3 takjes kervel
- 150 gr Paturain
- 2 eetlepels yoghurt
- 1 eetlepel notenolie
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 bosje verse bieslook
- 4 tonijnsteaks van 80 gr
- 1 bosje verse peterselie
- 1 eetlepel rode wijnazijn

Bereidingswijze:

1. Peper de tonijnsteaks.
2. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in de pan en bak de tonijn 1 à 2 minuten aan elke zijde.
3. Hak ondertussen de peterselie, de kervel, de bieslook, de sjalotten en de tomaten fijn en meng ze in een kom.
4. Meng de notenolie, 1 eetlepel olijfolie, de yoghurt en de rode wijnazijn in een bakje de verdeel over de salade.
5. Leg de tonijnsteaks op de borden en leg een deel Paturain op elke steak.
6. Verdeel de salade over de borden en dien gelijk op. Eet smakelijk!

Beoordeel het tonijnsteaks recept:

 (12 stemmen)

 
Tags: tonijnsteak, paturain, sjalot, tomaat, kervel, wijn, yoghurt, bieslook, vis, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Paturain

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


recepten_vandaag_tonijnsteaks
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact