3 soorten vispasta

Recepten > Vis > 3 soorten vispasta

Vis - 3 soorten vispasta

recepten_vandaag_3_soorten_vispasta

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 1 el olijfolie
- 125 g zalm
- 300 g volkoren penne
- 125 g ansjovis
- versgemalen peper en zout
- 10 zwarte olijven, gehalveerd
- 250 g tonijn op water
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- 6 zongedroogde tomaten, in stukjes gesneden
- 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden

Bereidingswijze:

1. Breng een pan met water aan de kook. Voeg vervolgens de penne toe en kook deze in 8 minuten ‘al dente’ (beetgaar).
2. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook.
3. Voeg de zalm, ansjovis en tonijn toe. Laat het goed doorwarmen en meng goed door elkaar.
4. Voeg de Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden, de olijven en de zongedroogde tomaten toe.
5. Breng de vissaus verder op smaak met peper en zout.
6. Giet de spaghetti af en meng deze goed door de vis.

TIP!
Lekker om er een groene salade bij te serveren.

Beoordeel het 3 soorten vispasta recept:

 (2 stemmen)

 
Tags: zalm, penne, ansjovis, olijf, tonijn, knoflook, tomaat, boursin, vis, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Boursin

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


recepten_vandaag_3_soorten_vispasta
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact