Kabeljauw op een bedje van spinazie

Recepten > Vis > Kabeljauw op een bedje van spinazie

Vis - Kabeljauw op een bedje van spinazie

recepten_vandaag_kabeljauw_op_een_bedje_van_spinazie_

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- boter
- viskruiden
- 2 grote uien
- pakje Boursin met kruiden
- 2 grote zakken verse spinazie
- 8 stukjes kabeljauw (diepvries)

Materialen:
- aluminium folie

Bereidingswijze:

1. Was de verse spinazie en kook de spinazie gaar. Laat deze vervolgens uitlekken in een vergiet.
2. Besmeer een stuk aluminium folie met boter (per persoon 1 stuk). Leg op ieder stuk vervolgens een portie spinazie.
3. Ondertussen de uien in de pan fruiten met een beetje boter.
4. Kabeljauw uit diepvries ontdooien en op spinazie leggen. Vervolgens de kabeljauw kruiden met viskruiden.
5. Dan de gefruite uitjes en blokjes boursin er bovenop, voeg ook nog enkele porties boter toe.
6. Vouw de aluminium folie dicht en laat 10 à 13 min in oven staan op ongeveer 200°

Beoordeel het kabeljauw op een bedje van spinazie recept:

 (61 stemmen)

 
Tags: viskruiden, kabeljauw, spinazie, boursin, ui, vis, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Recepten van oma

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


recepten_vandaag_kabeljauw_op_een_bedje_van_spinazie_
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact