Gerookte zalm met courgette
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Was de courgette en schaaf driekwart in dunne plakjes. Snijd de rest in kleine blokjes.
2. Snijd de tomaatjes in partjes en verkruimel de geitenkaas fijn.
3. Klop het citroensap met de mosterd, suiker, olijfolie, dille en zout en peper naar smaak tot een mooi gebonden dressing.
4. Bedek vier borden met de plakjes courgette. Bestrijk ze dun met de dressing. Leg de plakjes zalm er losjes op.
5. Schep 1 eetlepel dressing door de blokjes courgette en schep ze in het midden op de zalm. Verdeel de tomaat en geitenkaas erover.
6. Sprenkel de rest van de dressing over de zalm.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Vrouwonline

Door: ReceptenVandaag