Parmezaan-kabeljauw met tomaat
  • Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • Tijd
  • 11Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de grill-stand van je oven.
2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Dep de kabeljauwfilets droog met keukenpapier en bestrooi met wat peper en zout.
4. Rasp vervolgens de parmezaanse kaas over de kabeljauwfilets.
5. Zet de vis dan in de oven en bak ze ongeveer 12 minuten, zodat de kaas mooi goudbruin geworden is.
6. Maak ondertussen de tomatentopping door de tomaten in blokjes te snijden, de knoflook fijn te hakken en dit bij elkaar in een bakje te doen.
7. Voeg peper en zout toe en een flinke bodem olijfolie. En laat even staan.
8. Maak met een kookring een rijsttorentje op de borden.
9. Leg daarop een kabeljauwfilet, schep de tomatentopping er overheen en maak het geheel af met nog wat parmezaanse kaas.
10. Besprenkel het geheel nog met wat van de olijfolie uit het tomatenmengsel, dat zorgt voor een mooi geheel.

Eet smakelijk!



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Chicks love food

Door: ReceptenVandaag