Gevulde forel

Recepten > Vis > Gevulde forel

Vis - Gevulde forel

11 gevulde forel

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 4 forellen
- 2 citroenen
- 8 laurierblaadjes
- 2 eetlepels olie

Materialen
- visklem
- barbecue

Bereidingswijze:

Bereiden
Spoel de forellen goed af onder de koude kraan. Snijd 1 citroen in dunne plakjes. Vouw de forellen open, zodat de buikholten vrijkomen. Bestrooi de buikholten met zout en (versgemalen) peper en vul ze met de plakjes citroen en laurierblaadjes. (Het mooiste is het als je de plakjes citroen en de laurierblaadjes om en om in de buikholten legt.) Bestrijk de forellen dun met olie en bestrooi de huid met wat zout. Klem de forellen vast in de visklem en gril ze in 10-15 minuten bruin en gaar.

Beoordeel het gevulde forel recept:

 (0 stemmen)

 
Tags: hollands, barbecue, grillen, florel, citroen, laurier, barbecue, vis, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: AH Recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


11 gevulde forel
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact