Gebakken schol met druivendressing

Recepten > Vis > Gebakken schol met druivendressing

Vis - Gebakken schol met druivendressing

11 gebakken schol met druivendressing

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 4 eetlepels bloem
- 600 g scholfilet
- zout en peper
- 1 dl olie
- 1 portie druivendressing

Materialen
- keukenpapier

Bereidingswijze:

Bereiden
Bloem op bord strooien. Scholfilets in lengte halveren, droogdeppen met keukenpapier en bestrooien met zout en peper. Vis door bloem wentelen. Overtollige bloem afschudden. In koekenpan olie verhitten en scholfilets in 5 à 6 minuten lichtbruin bakken, halverwege keren. Schol over vier borden verdelen. Naast schol 1 eetlepel dressing scheppen. Rest van dressing apart erbij serveren.

Beoordeel het gebakken schol met druivendressing recept:

 (4 stemmen)

 
Tags: hollands, snel, bakken, schol, scholfilet, druif, vis, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: AH Recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


11 gebakken schol met druivendressing
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact