Salade Caprese met gegrilde zalm en balsamicoazijn

Recepten > Vis > Salade caprese met gegrilde zalm en balsamicoazijn

Vis - Salade Caprese met gegrilde zalm en balsamicoazijn

11 salade caprese met gegrilde zalm en balsamicoazijn

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 7 romatomaten
- 3 takjes basilicum
- 2 bollen mozzarella
- 4 stukken zalm van 100 gram
- zout & peper uit de molen
- 1 el Bertolli Aceto Balsamico di Modena
- 3 el olijfolie

Bereidingswijze:

Snijd de tomaten en de mozzarella in dunne plakken. Leg ze om en om, dakpansgewijs op 4 borden. Scheur de basilicumblaadjes in stukken en verdeel ze over de tomaten en mozzarella. Sprenkel er voorzichtig wat olijfolie en balsamicoazijn over en maal er wat peper op.

Verwarm de grillpan op hoog vuur. Zet het vuur dan wat lager en bak de zalmstukken ongeveer 5 minuten op de ene kant en dan nog 4 minuten op de andere kant. Bestrooi ze met peper en zout en leg ze bovenop de salade Caprese.

Beoordeel het salade caprese met gegrilde zalm en balsamicoazijn recept:

 (35 stemmen)

 
Tags: bertolli, tomaat, zalm, vis, zout, peper, mozzarella, basilicum, azijn, vis, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Bertolli

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


11 salade caprese met gegrilde zalm en balsamicoazijn
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact