Zalmcarpaccio met tomaat en ui

Recepten > Vis > Zalmcarpaccio met tomaat en ui

Vis - Zalmcarpaccio met tomaat en ui

11 zalmcarpaccio met tomaat en ui

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- zout
- 1 tomaat
- wat anijszaadjes
- 1 eetlepel citroensap
- 1 kleine zoete witte ui
- vers gemalen zwarte peper
- 1 eetlepel Bertolli olijfolie
- 30 g (1 eetlepel) kleine kappertjes
- 300 g in dunne plakjes gesneden verse zalmcarpaccio

Bereidingswijze:

De olie met het citroensap, het zout en de anijs door elkaar roeren tot er een saus ontstaat.



De uien schoonmaken door de papierachtige schil te verwijderen, vervolgens klein hakken, zorgvuldig wassen en drogen.



De tomaat in stukjes snijden.



De zalm op een schaal leggen, de uien, de stukjes tomaat en de kappertjes toevoegen en overgieten met de saus.



Zwarte peper toevoegen en het gerecht kan geserveerd worden.


Tip:


Serveer met stukjes geroosterde ciabatta of focacciabrood.


Beoordeel het zalmcarpaccio met tomaat en ui recept:

 (10 stemmen)

 
Tags: bertolli, italiaans, zalm, carpaccio, zalmcarpaccio, tomaat, uit, anijs, vis, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Bertolli

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


11 zalmcarpaccio met tomaat en ui
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact