Recepten > Vlees > Carpaccio

Vlees - Carpaccio

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- peper
- ½ citroen
- zout (grof)
- 50 g rucola
- 1 el olijfolie
- 50 g parmezaan (vers geraspt)
- 300 g ossenhaas (in flinterdunne plakjes gesneden)

Bereidingswijze:

Stap 1
Wrijf 4 borden in met de citroen. Rasp de parmezaan.

Stap 2
Schik de plakjes vlees op de borden. Kruid met peper en grof zout.

Stap 3
Verdeel er de rucola en de kaas over. Druppel wat olie over de rucola en zet wat extra olijfolie op tafel.

Beoordeel het carpaccio recept:

 (11 stemmen)

 
Tags: budget, feestelijk, ossenhaas, os, citroen, parmezaan, rucola, koud, snel klaar, traditioneel, europees, klassiek, lunch, vlees, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Libelle Lekker

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact