Italiaanse karbonade met tomatensaus en broccoli

Recepten > Vlees > Italiaanse karbonade met tomatensaus en broccoli

Vlees - Italiaanse karbonade met tomatensaus en broccoli

recepten_vandaag_Italiaanse_karbonade_met_tomatensaus_en_broccoli

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 400 g broccoli
- 1 pot tomatensaus
- 2 eetl. (olijf)olie
- 4 schouderkarbonades
- 1 theel. paprikapoeder
- 1 eetl. gedroogde oregano
- zout en versgemalen peper
- 1 bolletje mozzarella, in stukjes

Materialen:
- grillpan

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven op 175°C.
2. Bestrooi de karbonades rondom met zout en peper.
3. Vermeng de paprikapoeder met de oregano en olie en bestrijk hier de karbonades mee. 4. Verwarm een grillpan en rooster de karbonades om en om mooi bruin. Leg de karbonades met de jus in een ovenschaal.
5. Verwarm de tomatensaus en giet deze om de karbonades.
6. Verdeel de mozzarella over de karbonades en bak ze nog 20 minuten in de oven.
7. Kook ondertussen de broccoli beetgaar in water met wat zout. Serveer de broccoli bij de karbonades.

Beoordeel het italiaanse karbonade met tomatensaus en broccoli recept:

 (6 stemmen)

 
Tags: schouderkarbonade, mozzarella, broccoli, oregano, tomatensaus, vlees, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Janlinders

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


recepten_vandaag_Italiaanse_karbonade_met_tomatensaus_en_broccoli
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact