Vleesrolletjes met ham en kaas en gebakken aardappelpartjes

Recepten > Vlees > Vleesrolletjes met ham en kaas en gebakken aardappelpartjes

Vlees - Vleesrolletjes met ham en kaas en gebakken aardappelpartjes

recepten_vandaag_Vleesrolletjes_met_ham_en_kaas_en_gebakken_aardappelpartjes

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 1 rode ui
- 4 takjes basilicum
- cocktailprikkertjes
- 4 plakjes belegen kaas
- 3 el vloeibare margarine
- 4 plakjes achterham (beleg)
- 2 paprika’s (1 rode, 1 gele)
- 4 varkensschnitzels, platgeslagen
- 750 g voorgekookte aardappelpartjes
- Croma Mild met Olijfolie - Vloeibaar

Bereidingswijze:

1. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in blokjes. Pel en snipper de ui.

2. Leg op iedere schnitzel een plakje ham en een plakje kaas. Verdeel hier enkele blaadjes basilicum over en rol de schnitzels op. Zet ze vast met een cocktailprikker en bestrooi ze met zout en peper.

3. Verhit 2 kneepjes Croma Mild met Olijfolie - Vloeibaar in een koekenpan, wacht tot de Croma bruin kleurt, en bak de vleesrolletjes in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar.

4. Verhit intussen 3 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan en bak de aardappeltjes in ca. 10 minuten goudbruin en gaar. Voeg de laatste 4 minuten de paprika en ui toe. Breng de aardappeltjes op smaak met zout en peper en serveer bij de vleesrolletjes.

Beoordeel het vleesrolletjes met ham en kaas en gebakken aardappelpartjes recept:

 (6 stemmen)

 
Tags: ui, basilicum, kaas, achterham, paprika, varkensschnitzel, aardappel, croma, vlees, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Croma

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


recepten_vandaag_Vleesrolletjes_met_ham_en_kaas_en_gebakken_aardappelpartjes
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact