Amsoi met varkensvlees

Recepten > Vlees > Amsoi met varkensvlees

Vlees - Amsoi met varkensvlees

recepten_vandaag_amsoi_met_varkenvlees

 

Aantal personen: 1
Bereidings tijd:
Menugang: bijgerecht

Ingrediënten

- aromat
- 1 bos amsoi
- 4 eetl. olie.
- 1 fijngesneden ui
- 100 gr. zoutvlees
- 2 eetl. oestersaus
- 3 teentjes knoflook
- stukje gember (1 cm)
- mesp. vijfkruidenpoeder
- een paar druppels sesamolie
- 200 gr. gerookte varkenskrabbetjes

Bereidingswijze:

Amsoi wassen en fijnsnijden.Het vlees in smalle reepjes snijden.

In de pan met olie de fijn gesnipperde ui, knoflook, geraspte gember fruiten.

De varkenskrabbetjes en uitgekookte zoutvlees toevoegen en meebakken.

Daarna de amsoi erbij doen en meebakken

Op smaak brengen met oestersaus, vijfkruidenpoeder en aromat. De groente moet iets knapperig blijven.

TIP!
In plaats van varkenskrabbetjes kan je ook varkenslappen gebruiken.

Beoordeel het amsoi met varkensvlees recept:

 (6 stemmen)

 
Tags: amsoi, varkenskrabben, zoutvlees, gember, oestersaus, ui, knoflook, aromat, sesamolie, vlees, bijgerecht, 1 persoons

Bron: Osopatu

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


recepten_vandaag_amsoi_met_varkenvlees
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact