Biefstuk met provencaalse groetensaus

Recepten > Vlees > Biefstuk met provencaalse groetensaus

Vlees - Biefstuk met provencaalse groetensaus

recepten_vandaag_biefstuk_met_provencaalse_groetensaus

 

Aantal personen: 2
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- olie
- 2 biefstukken
- 1 teentje knoflook
- 250 g Provençaalse roerbakgroenten
- 1 Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden

Bereidingswijze:

1. Bestrooi de biefstukken met versgemalen peper en zout.
2. Grill de biefstukken in een hete pan om en om rosé.
3. Roerbak intussen de fijngesneden knoflook en groenten in hete olie ongeveer 6 minuten.
4. Roer Boursin Cuisine erdoor en maak de groentesaus verder op smaak met versgemalen peper.
5. Serveer de biefstuk met gekookte minikrieltjes bestrooid met fijngehakte kruiden.

Beoordeel het biefstuk met provencaalse groetensaus recept:

 (52 stemmen)

 
Tags: biefstuk, knoflook, roerbakgroeten, boursin, wat eten we vandaag, vlees, hoofdgerecht, 2 persoons

Bron: Boursin

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


recepten_vandaag_biefstuk_met_provencaalse_groetensaus
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2017 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact