Spaanse gehaktballetjes met rucola

Recepten > Vlees > Spaanse gehaktballetjes met rucola

Vlees - Spaanse gehaktballetjes met rucola

eten Recept Vlees Spaanse gehaktballetjes rucola

 

Aantal personen: 8
Bereidings tijd:
Menugang: bijgerecht

Ingrediënten

- 1 ei
- paneermeel
- 50 ml melk
- 1 zakje rucola
- 500 g rundergehakt
- 1 zakje gehaktkruiden
- 50 g amandelen, grofgehakt
- olijfolie
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 fles Heinz Tomato Creation Authentic

Bereidingswijze:

Meng het gehakt met de gehaktkruiden, ei, paneermeel, paprikapoeder, melk en gehakte amandelen. Maak van het mengsel kleine gehaktballetjes en bak deze in de olijfolie gaar. Blus het geheel met Heinz Tomato Creation Authentic af. Laat het gerecht 5 minuten zacht stoven. Garneer het gerecht met rucola. Lekker als bijgerecht of als tapas.

Beoordeel het spaanse gehaktballetjes met rucola recept:

 (37 stemmen)

 
Tags: rucola, rundergehakt, melk, spaans, vlees, bijgerecht, 8 persoons

Bron: Okoko recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


eten Recept Vlees Spaanse gehaktballetjes rucola
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact