Rundvlees Teriyaki met wilde rijst

Recepten > Vlees > Rundvlees teriyaki met wilde rijst

Vlees - Rundvlees Teriyaki met wilde rijst

eten recepten vlees Rundvlees Teriyaki wilde rijst

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 300 g wilde en witte rijst (pak a 500 g)
- 2 uien
- 2 eetlepels (zonnebloem)olie
- 300 g runderreepjes naturel
- 1 zakje gesneden spitskool (300 g)
- 1 zakje peen julienne (wortelreepjes, 150 g)
- 1/2 flesje teriyaki woksaus (a 240 ml)

Bereidingswijze:

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten en uien 3 min. roerbakken. Vlees toevoegen en nog 3 min. roerbakken. Groente erbij scheppen en nog 3 min. roerbakken. Woksaus erbij schenken en nog 1 min. meewarmen. Wokschotel over vier borden verdelen. Met rijst serveren.

Beoordeel het rundvlees teriyaki met wilde rijst recept:

 (14 stemmen)

 
Tags: rijst, ui, spitskool, wortel, teriyaki, rundvlees, vlees, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: AH Recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


eten recepten vlees Rundvlees Teriyaki wilde rijst
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact