Gevulde italiaanse bol

Recepten > Vlees > Gevulde italiaanse bol

Vlees - Gevulde italiaanse bol

receptenvandaag gevulde italiaanse bol

 

Aantal personen: 3
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 1 rode peper
- peper en zout
- 1 kleine rode ui
- 100 gr fetablokjes
- 300 gr rundergehakt
- 3 italiaanse bollen
- 8 gedroogde tomaatjes
- 1 theel komijn, gemalen
- paar blaadjes verse munt
- ½ theel koriander, gemalen
- paar takjes verse peterselie
- 2 eetl pijnboompitten, geroosterd

Bereidingswijze:

1. Snijd de rode ui en rode peper klein en de gedroogde tomaatjes in stukjes.
2. Bak de uien met de rode peper en het gehakt in een pan.
3. Snijd in de tussentijd de bovenste helft van de Italiaanse bol en hol deze verder uit.
4. Voeg de stukjes gedroogde tomaat, komijn, koriander en verse peterselie toe aan het gehakt en schep goed door.
5. Breng op smaak met wat peper en zout.
6. Voeg op het laatst de blokjes feta en verse munt toe.
7. Schep het mengsel in de broodjes en bestrooi met pijnboompitten.

Beoordeel het gevulde italiaanse bol recept:

 (27 stemmen)

 
Tags: rode peper, peper, zout, rode ui, ui, fetakaas, rundergehakt, gehakt, italiaanse bollen, tomaat, komijn, munt, koriander, peterselie, pijnboompitten, vlees, hoofdgerecht, 3 persoons

Bron: Leuke recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


receptenvandaag gevulde italiaanse bol
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact