Varkenshaas met artisjokharten

Recepten > Vlees > Varkenshaas met artisjokharten

Vlees - Varkenshaas met artisjokharten

12 varkenshaas met artisjokharten

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 2 el verse munt
- 3 tenen knoflook
- 2 varkenshaasjes van 250 g
- 1 blik artisjokharten (400 g)
- 1 zak Bertolli Pastasaus Romig
- zout & peper uit de molen
- 3 el olijfolie

Bereidingswijze:

Snijd de knoflook ik plakjes, de uitgelekte artisjokharten in stukjes en de munt in reepjes. Snijd de varkenshaasjes in 12 plakken van ongeveer 4 cm dik en wrijf ze in met zout en peper.

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de plakken varkenshaas op hoog vuur in 4 minuten aan beide kanten bruin. Bak de plakjes knoflook 1 minuut mee.

Verdeel de artisjokharten, de tomatensaus en 2 - 3 eetlepels water rond de plakken varkenshaas en verwarm het vlees nog 4-6 minuten op matig hoog vuur. Schep de stukken vlees regelmatig op. Schep tot slot de verse munt door de saus.

Lekker met groene tagliatelle en een salade met tomaat en broccoli.

Beoordeel het varkenshaas met artisjokharten recept:

 (4 stemmen)

 
Tags: bertolli, vlees, varkenshaas, zout, peper, pastasaus, knoflook, munt, artisjok, tomaat, broccoli, tagliatelle, vlees, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: Bertolli

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


12 varkenshaas met artisjokharten
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact